Deze chocolade-pindakaastaart smaakt precies zoals een Tagalong

Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer: chocolade en pindakaas is de beste combinatie aller tijden. Periode. Dat is de reden waarom Tagalongs (ook bekend als Peanut Butter Patties, afhankelijk van waar je woont) het beste soort Girl Scouts-koekjes zijn.

Tagalong Pie

Chelsea Lupkin

Als u denkt dat de cookies die u koopt van de dochter van uw werknemer decadent zijn, wacht dan gewoon tot u deze taart probeert. Het is DECADENT keer een miljoen. Het is zo toegeeflijk dat ik, de pindakaas-chocoholic die ik ben, alleen een klein stukje kan verwerken – wat betekent dat je waarschijnlijk maar een paar happen nodig hebt.

Tagalong Pie bite

Chelsea Lupkin

De meeste pindakaastaarten die ik heb gehad, beginnen met een Graham-cracker of Oreo-korst. Hier heb je een suikerkoekjeskorst. Ik heb gekoeld deeg gebruikt en mensen hebben naar buiten gekropen en me gevraagd om het recept. Dus maak je niet eens druk om iets zelfgemaakt te maken. De pindakaasvulling is misschien wel het beste wat ik het hele jaar heb opgekweekt. Als ik de rest van mijn leven elke dag een kom ervan zou kunnen eten (zonder 1.000 pond te verdienen), zou ik dat doen. Als je de binnenkant van een pindakaasbeker en een Tagalong hebt afgeschraapt en ze hebt gemengd, dan stel ik me voor dat het zou smaken als deze taartvulling. Pindakaas hemel.

tagalong-pie-swirl

Chelsea Lupkin

Nadat de ganache laag is gegoten, bent u smaakvol ingesteld. Je zou recht in de taart kunnen snijden en heel blij zijn, maar je zult nog gelukkiger zijn met de gesmolten pindakaaswerveling. Het is 100% optioneel maar 110% aangemoedigd. Je hoeft geen banketbakker te zijn om te draaien. Iedereen, zelfs de kleinste van Girl Scouts Daisies, kon het spinnenwebpatroon maken met een tandenstoker.

Hasselback Tomatoes vertical

Chelsea Lupkin

KRIJG HET RECEPT HIER.

Tagalong-pie-pin

PIN VOOR LATER

Tagalong Pie Pinterest


Volg Delish op Instagram.