Deze biefstuk is geen biefstuk, maar je zult niet geloven wat het is

Als we alleen maar naar deze foto kijken, willen we die tonijnsteak op een grill slaan. Maar jullie, het is geen vis. Het is het favoriete fruit van de zomer, watermeloen-geest geblazen (of moeten we zeggen watermeloen geblazen?). Onze obsessie met watermeloen maakt dit alternatief voor tonijnsteaks het perfecte idee voor visbeesten, vegetariërs of degenen die meer willen doen dan alleen hun watermeloen drinken.

beeld

Met dank aan The Ravenous Couple

Dit recept kan niet eenvoudiger zijn en kan als hoofdgerecht worden gebruikt bij een zomerse soiree of als een snelle aperitief om mensen voor het diner vast te houden. Snijd eenvoudig de schil eraf en pluk de zaden uit de watermeloen, plaats de plakjes in een braadpan met sherry, boter en basissmaken (zout en peper), bedek het met perkamentpapier en folie en rooster het gedurende 2 1/2 uur tot zorg voor voldoende verkoolde randen langs de randen.

Terwijl u wacht op de magie, kunt u een gemakkelijk balsamico glazuur opkloppen door balsamico-azijn in twee te verminderen. Werk aan je kleurtje of lees een boek tot de watermeloen in geroosterde perfectie verandert, en bedek dan met feta of cotija en het balsamico glazuur voordat je het verslindt.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 4 = 6