Deze 11-lagen cake is het meest decadente dessert van Disney World

Het is geen geheim dat het eten in Disney World epischer wordt dan de attracties (IMO niets zal ooit het reizen door Peter Pan’s huis verslaan, maar serieus, het eten is legitiem), maar de fancy desserts die vooral uit Amorette’s Patisserie komen, de Frans-geïnspireerde bakkerij in Disney Springs, het high-end winkelgebied van de accommodatie, zijn zo stoer.

beeld

Chelsea Lupkin

Toen ik de bakkerij enkele weken geleden voor het eerst bezocht, werd ik overweldigd door de ingewikkelde cake die deze plek bakt – en niet alleen degenen die zijn geïnspireerd door Mickey of Minnie. Hoewel, ja, dit is dezelfde Amorette die de nu beroemde koepcakes bak (let op hoe hypnotiserend!). Maar het gaat niet alleen om de personages. De bakkerij maakt prachtige gebakjes die wedijveren met traditionele Franse gebakjes.

beeld

Chelsea Lupkin

Het beste voorbeeld? Amorette’s signature 11-layer cake. Ja, je leest het goed: 11 LAGEN. Er zijn alleen vier taartlagen: chiffonchiffon, rood fluweel en twee lagen chocoladecake zonder bloem. Daartussenin: frambozenjam, frambozenfruitpasta en chocolademelk en kersenmousse. Als je denkt dat dat genoeg is, wacht dan even: de hele cake wordt bedekt met een romige Italiaanse buttercream en fondant met hibiscussmaak. (Pro tip: als je denkt dat fondant walgelijk is, zal dit mooie soort je verbazen, zoals magie, ik noem het het “Disney-effect”.)

beeld

Chelsea Lupkin

Wanneer u een plak eruit haalt, kunt u zien waarom dit de cake is die besteld is voor verjaardagen en jubilea. Het is verfijnd, decadent – en volledig verrukkelijk.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

57 − = 55