De 4 beste hamburgerbroodjes die je kunt kopen

Beste klassieke hamburgerbroodje

beeld

Met dank aan Pepperidge Farm

Zacht maar niet papperig, de witte hamburgerbroodjes van Pepperidge Farm hadden de beste textuur in het algemeen. Met een vleugje zoetheid, de broodjes zijn niet te “bready” – wat betekent dat ze structureel genoeg zijn om hun eigen te houden tegen een pasteitje maar zal het niet overmeesteren. (Vergeet niet dat verhouding?) Deze zijn perfect voor elke barbecue in de achtertuin.

Beste aardappel hamburger broodje

beeld

Met dank aan Martin’s

Martin, we zijn dol op je. Je broodjes zijn perfect: botervet en zoet, nooit gomachtig of oudbakken. (Maar serieus, hoe zijn ze altijd zo fris ?!) Deze broodjes hebben de kracht om elke hamburger in de achtertuin naar de gastronomische status te tillen. De hamburger van mijn dromen bestaat uit een super-dunne pasteitje, melty-kaas en een Martin’s roll.

Beste sesamzaad Hamburgerbroodje

beeld

Met dank aan Amazon

We kozen uiteindelijk voor Arnold sesamzaadbroodjes, nou ja, voor de hoeveelheid sesamzaadjes. Als we naar een broodje sesamzaad zoeken, willen we er een bij veel van zaden, niet slechts een paar, en Arnold heeft consequent de perfecte deken van zaden in elke hap. Bonus: hun broodjes zijn luchtig en luchtig met een mooie geven.

Beste schuifregelaar

beeld

King’s Hawaiian

TBH, we kunnen King’s Hawaiian Original Hawaiian Sweet Rolls verslinden, gewoon zijn ze verslavend boterachtig, maar ze smaken echt nog beter als ze worden ingesloten met een pasteitje en al je favoriete bevestigingen.