Courgette-taco-roll-ups zijn het low-carb-diner waar je op hebt gewacht

KRIJG HET RECEPT HIER.

Of het kijken naar je koolhydraatinname deel uitmaakt van de resolutie van je nieuwjaar, voorbereidingen treffen voor warm weer, of gewoon een schoonmaakbeurt na de vakantie, het is essentieel deze tijd van het jaar. Ik heb mijn deel van de koolhydraten die dit vakantieseizoen gebruiken volledig gedaan – roep, koekjes, taart … de lijst gaat maar door – en als je een Delish-fan bent, weet ik zeker dat je dat ook hebt. Maar het is tijd om opnieuw naar die figuur te kijken. Voer in: courgettetaco-ups.

Courgette Taco Roll-Ups Horizontal Group

John Komar

Dit is een geweldig recept. Het is super bevredigend, maar stiekem geladen met veel groenten en eiwitten. Snijd courgette zo dun als je je kunt voorstellen, of gebruik een mandoline en stapel ze op de vullingen: zure room, vuurroos tomaten, gehakt en kaas. Rol het op en plaats het met de naad naar beneden in een ovenschaal. Top met meer kaas – je kunt hier zelfs kiezen voor de vetarme soort – en bakken tot hij bruist.

Courgette Taco Roll-Ups Slices Horizontal

John Komar

De resultaten? Heerlijke kleine zakken met taco-goedheid. In zekere zin zijn ze zelfs beter dan taco’s, in dat je geen zorgen hoeft te maken over het eten van vijf van hen!

Courgette Taco Roll-Ups Single Roll Vertical

John Komar

PIN HET VOOR LATER

Courgette Taco Roll-Ups Pinterest

Volg Delish op Instagram.