Chocolate Dippers zijn de eenvoudigste partij traktaties aller tijden

KRIJG HET RECEPT HIER.

Hete chocolade-roerstaafjes: je hebt ze waarschijnlijk gezien (en bent in de verleiding gekomen om ze te kopen) bij Target. Ze zijn zo schattig en volledig geniaal. Roer er een in een hete koffie en je hebt een instant mokka. Maar koop ze niet. Ze zijn veel te gemakkelijk om thuis te maken.

Chocolade Dippers

Jonathan Boulton

Serieus, als je chocolade kunt smelten, kun je deze dippers maken. Het is zo simpel. Kies je favoriete chocolaatje: wit, halfzoet, donker … wat je hartje begeert, zet het dan in de magnetron op 50% kracht in intervallen van 30 seconden. Of als je zin hebt, zet je een dubbele boiler op en verwarm je de chocolade langzaam tot het een sexy gietbare consistentie is.

Chocolade Dippers

Jonathan Boulton

Om de schattige komachtige vorm te creëren, gebruikten we een mini-muffinpan. Wanneer je de pan met een antiaanbakse kookspray besproeit, springt de chocolade er meteen uit, dus neem niet eens de moeite met cupcakevoeringen. Als je geen mini-muffinpan hebt, moet een ijsblokjesvorm ook werken. Vul de kopjes (of mallen) met gesmolten chocolade en zet het vervolgens 30 minuten in de koelkast. Dat is het.

Chocolade Dippers

Jonathan Boulton

Het plezier begint echt met de toppings. Chocolade in koffie of warme chocolademelk doen is geweldig, ja. Maar zou het echt warme chocolademelk zijn zonder de mallows? En chocola dippers bedekt met gehakte snoep stokken zijn Christmas AF. Hoewel mijn persoonlijke favoriet gehakte pindakaaskop is. DOE HET.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

− 2 = 6