Chocolade Bouchons van Thomas Keller (Bouchons au Chocolate)

Deze kleine, brownie-achtige taarten van Thomas Keller’s Bouchon Bakery zijn genoemd naar hun vorm, die lijkt op een kurk, of bouchon in het Frans; ze zijn erg rijk en chocolaty, gebakken met de chocoladeschilfers in het beslag en bestrooid met de suiker van banketbakkers.

opbrengsten:

12

ingrediënten
Boter en bloem voor de timbale vormen
3/4 c.
bloem voor alle doeleinden
1 c.
Ongezoet cacaopoeder
1 theelepel.
koosjer zout
3
grote eieren
1 1/2 c.
kristalsuiker
3 el.
kristalsuiker
1/2 theel.
puur vanille extract
24 el.
ongezouten boter
6 oz.
halfzoete chocolade
banketbakkerssuiker
Routebeschrijving
  1. Verwarm de oven voor op 350 graden F.
  2. Boter en meel 12 timbale mallen (Bouchon Bakery gebruikt 2-ounce Fleximolds en serveert kleinere bouchons.Je kunt ook 3-ounce [2 tot 2 1/2-inch diameter] timbale mallen gebruiken voor grotere cakes.).
  3. Zeef de bloem, cacaopoeder en zout in een kom; opzij zetten. Meng in een grote kom de eieren en suiker op gemiddelde snelheid gedurende ongeveer 3 minuten, of tot ze erg bleek van kleur zijn. Meng de vanille. Voeg op lage snelheid ongeveer een derde van de droge ingrediënten toe, vervolgens een derde van de boter en blijf afwisselend met de resterende bloem en boter. Voeg de chocolade toe en mix om te combineren. (Het beslag kan maximaal een dag worden gekoeld)
  4. Zet de timbale mallen op een bakplaat. Plaats het beslag in een spuitzak zonder een punt en vul elke vorm ongeveer tweederde vol. Plaats in de oven en bak gedurende 20 tot 25 minuten. Als de toppen er glanzend en gezet uitzien (zoals een brownie), test dan een cake met een tandenstoker: deze moet er schoon uitkomen maar niet droog (er kan wat gesmolten chocolade uit de gehakte chocolade zijn). Breng de bouchons over naar een koelrek. Draai na een paar minuten de timbale mallen om en laat de bouchons ondersteboven in de mallen afkoelen; til vervolgens de mallen op.
  5. Om te dienen, keer de bouchons om en bestuif ze met de suiker van banketbakkers. Serveer indien gewenst met ijs. (De bouchons kunnen het beste worden gegeten op de dag dat ze worden gebakken.)

beeld

Deb Jones

Добавить комментарий

*

17 − = 8