Butterbeer Pie Is hoe Harry Potter Thanksgiving viert

Onze obsessie met Harry Potter’s Butterbeer is goed gedocumenteerd. We zijn naar Orlando gereisd om het echte werk te proeven. We hebben onze eigen versie gemaakt, plus een booze versie voor volwassenen. We hebben het zelfs tot float en fudge gemaakt, maar dit is misschien wel het ultieme. Het is de vakantie, dus je wist dat we naar de pindestad zouden gaan.

beeld

Ethan Calabrese

Eerder dit jaar, toen een van onze redacteuren naar het National Pie Championship ging om te concurreren, interviewde ze Chris Taylor over zijn Fizzing Butterbeer Pie omdat we wisten dat we geobsedeerd zouden zijn door één hap. We hebben er sinds die tijd over nagedacht en konden het niet laten om onze versie te maken. Voltooi met cirkelkorst verlichtingsbout wegens VAN CURSUS.

Deze baby heeft alle elementen van klassieke boterbier-een butterscotch / vanilla-y-vulling en een schuimende marshmallow-topping. Natuurlijk konden we een kleine sprankeling niet weerstaan, dus gouden hagelslag is absoluut de magische toets. Eén hap en je zult voelen als Harry Potter en de rest van de Gryffindors wanneer ze de Zwerkbal Cup hebben gewonnen.

KRIJG HET RECEPT HIER.

PIN HET VOOR LATER

Butterbeer Pie Pinterest

Volg Delish op Instagram.