Brownie Beslag Ijsjes worden jouw chocoladedromen waar

We weten allemaal dat browniebeslag net zo goed, zo niet beter is dan koekjesdeeg. Maar toen ik online naar recepten zocht, kwam ik tekort. Zoals verwacht was er een overvloed aan gebakken recepten – van ultra-fudgy tot koekjes en room. Maar het leek alsof niemand AF gaf over een eggless browniebeslag. Ik weiger te geloven dat dit het geval is.

kabouter Batter Ice Cream Sandwiches Beauty

Jonathan Boulton

Het was gemakkelijker en lekkerder om een ​​recept voor veilig eten te bedenken dan ik ooit had kunnen bedenken. Ik gebruikte ons go-to recept voor eggless koekjesdeeg als begeleiding en gemengde gesmolten boter met brownie mix. Suiker en meel zijn niet nodig, omdat het allemaal in de handige doos zit. Ik heb echter een beetje vanille en een halve theelepel espressopoeder toegevoegd. Zoals ik van Ina leerde, intensiveert de Java de cacaosmaak zonder iets te maken dat overweldigend veel op koffie lijkt.

kabouter Batter Ice Cream Sandwiches Beauty Bite

Jonathan Boulton

Het is gevaarlijk eenvoudig om gewoon naar de stad te gaan snacken op het browniedeeg, maar verzamel al je zelfbeheersing en maak ijssandwichetjes. De 4 uur die nodig is om te bevriezen is moeilijk. Maar de bevroren traktatie is zo de moeite waard op het einde.

KRIJG HET RECEPT HIER.

PIN VOOR LATER

kabouter Batter Ice Cream Sandwiches Pinterest


Volg Delish op Instagram.