Bekijk WTFood ?: Pickle Donuts zijn het meest bizarre dessert dat je je ooit zult voorstellen

Toen ik voor het eerst op Hurts Donut’s Pickle Donut gebeurde, was ik niet eens verrast – niets kan me op dit punt fuseren, jongens. Is het raar dat mijn eerste gedachte was: “Mensen zullen er dol op zijn!”? Omdat ik weet hoe deze wereld werkt: liefhebbers van augurk zijn hun eigen ras, en ze kennen geen grenzen, zoals we hebben gezien door het onderzoeken van augurkijs, spruitjes van Brusselse spruiten en pikzwarte ijsjes. Hurts is altijd op zoek naar de grenzen met hun donutsmaken. Natuurlijk doen ze verglaasd en hagelslag voor puristen, maar ze doen ook gek shit zoals Cookie Monster en S’mores.

beeld

Chelsea Lupkin

Toen ik het man-vrouw-team bezocht achter de snelgroeiende donutwinkels in Springfield, Missouri, was ik geschokt toen ik hoorde dat ze “pas 12 uur voor opening een donut maakten”! Nog gekker? Ze leerden hun donuts op YouTube te maken (LOL!). Hoe dan ook, ze doen duidelijk iets goed: in slechts 4 korte jaren hebben ze nu 16 locaties in het Midwesten.

beeld

Chelsea Lupkin

Hurts ‘lead baker Ian Carleton kwam op het idee om in december vorig jaar een pickle donut voor National Pickle Day te maken. Het idee ging zo viraal (het internet houdt van augurken, jongens) dat ze besloten om samen te werken met Delish om het voor twee weken terug te brengen. De gistdoughnut wordt gevuld met een augurk-cheesecake-vulling, gedoopt in vanillesuikerglazuur, besprenkeld met gedroogde dille en vervolgens overgoten met augurkenjusblokjes (!!!) die in feite de textuur zijn van Jell-O.

beeld

Chelsea Lupkin

De hele ervaring bestaat uit een aantal verschillende texturen die je hersenen laten gaan, “Huh ?!” Pickle-liefhebbers, je weet wat je moet doen.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

50 − = 47