Apple Pie Is Out, Bloomin ‘Apples Are In

KRIJG HET RECEPT HIER.

Appeltaart is niet voor niets een Amerikaans ingrediënt – het is heerlijk – en het gaat nergens heen. Deze Bloomin-appels zijn echter het volgende grote ding. Ze smaken heel erg op taart (we praten nog steeds over gebakken Granny Smiths gesmoord in kaneelsuiker per slot van rekening), maar er is karamel en er is geen korst. Ze zien er ook een beetje gek uit. Oordeel niet – ze zijn om een ​​reden gek.

Bloomin' Apples

Alexa Payesko

Net als veel van onze favoriete herfstrecepten, kwam dit idee uit Pinterest. We werden verliefd op The Gunny Sack’s recept en kon niet wachten om de techniek voor onszelf te testen. In deze versie gebruikten we groene appels en borstelden ze met een (zeer genereuze hoeveelheid) gesmolten boter gemengd met bruine suiker, kristalsuiker en kaneel. De combinatie is dodelijk.

Bloomin Apples

Alexa Payesko

Maar voordat we de situatie van het poetsen van boter kunnen bereiken, moeten we het hebben over de bloeiende sneden. Begin met het afhakken van de bovenkant en haal de kern eruit met een meloen baller (of theelepel). Snij twee concentrische cirkels rond de kern en plaats de appel met de snijzijde naar beneden op een snijplank en snijd rondom. Bekijk de video als je je verloren voelt, maar weet gewoon dat ze, ongeacht hoe ze er uiteindelijk uitzien, nog steeds geweldig zullen smaken.

Bloomin Apples

Alexa Payesko

Zodra de appels zijn gesneden, vult u de kernen met zacht karamelsuikergoed en borstelt u ze helemaal met die gekruide gesmolten boter. Dan is het tijd om te bakken! Het duurt ongeveer 30 minuten voordat de appels lekker zacht worden en beginnen te bloeien.

Bloomin Apples

Alexa Payesko

Zoals je ziet, vers uit de oven, zien ze er een beetje warrig en spinachtig uit. Maar het is niets een beetje vanille-ijs en karamel motregen kan het niet helpen. Die appelbloemblaadjes zijn er om beide te vangen.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Download de Delish-app vandaag nog.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

74 − = 66