Als u knoflookbrood rond uw dip niet hebt geprobeerd, zal deze pizzaversie u omzetten

We weten allemaal dat dips een feest van goed naar goed kunnen opvoeren, maar serveer ze niet alleen in een ovenschaal als iedereen. Je moet je spel aanpassen als je je vrienden echt wilt verwennen. Mijn favoriete manier om een ​​lekkere kaasachtige puinhoop te serveren? Binnen een krans van koekjes. Het ziet er friggin ‘indrukwekkend uit als het vers uit de oven komt en is een goede gespreksaanzet.

beeld

Jonathan Boulton

Het beste van deze feesttruc is hoe aanpasbaar het is. Ik heb Parmezaanse koekjes gemaakt met spinazie-dip, PRETZEL-koekjes met bierkaasdip (nog steeds mijn favoriet), en nu op knoflookknopen geïnspireerde broodjes met deze pizza-dip. (Oh, en vergeet nooit de tijd dat we koekjes helemaal hebben afgegooid en varkens in een deken als ring hebben gebruikt.) Het proces blijft hetzelfde: je halveert gekoelde koekjes (we houden van Pillsbury Grands), rol die helften in ballen en plaats ze in een ring rond de pan. Bestrijk ze met olijfolie of gesmolten boter en eventuele kruiden – verse peterselie of Italiaanse kruiden, geraspte Parmezaanse kaas of Cheddar, gehakte knoflook, enz. – en doe je dip er meteen in. De koekjes zullen op de meest bevredigende manier opstijgen en rond de dip uitzetten.

beeld

Jonathan Boulton

Dan is het jouw taak om in te graven – maar niet te snel! De koekjes zijn hete AF. Voor deze pizzaversie wilde ik het op dezelfde manier als een pizza laten dekken, dus de dip zelf is een mix van roomkaas, mozzarella en ricotta (de drie essentiële dipjes IMO), gedroogde oregano en gemalen rode pepervlokken. Als het eenmaal in de biscuitring is geplaatst, spreid je een laag pizzasaus uit en daarna top je met meer mozz en mini-pepperoni. Het resultaat is misschien niet beter dan een echt stuk pizza, maar dat is het wel definitief leuker om te eten en geeft pizza-feest een geheel nieuwe betekenis.

beeld

Jonathan Boulton

KRIJG HET RECEPT HIER.

PIN VOOR LATER

Knoflook Bread Pizza Dip Pinterest


Volg Delish op Instagram.