50 staten van hotdog-beleg

beeld

Hannah Petertil / Katja Cho

Amerika-land van de vrij en thuis van de hotdog. Natuurlijk, de ballparkfranks waar we van houden zijn mogelijk afkomstig uit Duitsland, maar ze zijn geperfectioneerd in de goede VS van A. We hebben toppings bijeengegoten om elk van de 50 staten te vertegenwoordigen, en het is een echt dekbed van hotdog-awesomeness..

beeld

Alabama: Gekookte pinda’s

Gekookte pinda’s voegen wat Southern sass en crunch toe, dus stapel ze op en neem een ​​hapje. Een uitstrijkje van pindakaas zal ook de slag doen.

beeld

Alaska: Gegrilde Coca-Cola-uien

In Alaska eten ze hotdogs anders: de honden zijn gemaakt van kariboes. De oplossing voor degenen onder ons niet robuust genoeg om het naar het noorden te maken? Gekarameliseerde uien gedeglaceerd met Coca-Cola-het is de must-have topping van kariboes en het vereist geen vliegticket.

beeld

Arizona: Tamale Dog

Inwoners van Arizona hebben geluk: het weer is geweldig en tamales zijn er in overvloed. Spul de jouwe met een echte ossenhaas, snijd hem in de lengte, en voeg wat paprika’s in het midden toe.

beeld

Arkansas: Cheese Dip

Kaas dip: Het is een prachtig ding. De Arkansas-versie is een pittige (niet-nacho, niet-traditionele) dip die smeekt gegeten te worden met een hotdog. Serveer het op de zijkant: uw hond onderdompelen maakt deel uit van het plezier.

beeld

California: Bacon Wrapped

Californië is een lange staat met veel hot dog-identiteiten, maar één ding is zeker: de hond moet in spek gewikkeld zijn. Cali bonuspunten voor gesneden avocado.

beeld

Colorado: Green Chili

Colorado is gemaakt voor groene chili – de peper groeit als een gek in het Colorado klimaat en het gaat op alles. Zelfs hotdogs. Vooral hotdogs.

beeld

Connecticut: White Clam Pizza

White Clam Pizza is een steunpilaar van Connecticut, dus probeer deze hotdog-versie: zet een hotdog in een knot, bestrooid met parmezaanse kaas, en stip het met kleine nekschelpen – en laat het braden totdat de mosselen gaar zijn en de kaas is gesmolten. Breng dan een laagje met plakjes gefrituurde knoflook en een flinke hoeveelheid oregano.

beeld

Delaware: Salt and Vinegar Chips

Als je ooit naar een strand in Delaware bent gegaan, weet je dat azijngebakjes een noodzaak zijn. Onze vervanging? Een handvol geplette zout- en azijnchips – een veel redelijker alternatief dan een reis naar de staat.

beeld

Florida: Mango Salsa

Veel Floridians houden van de mayo-only hotdog, maar we kozen ervoor om dingen op te fleuren met een gezonde dosis mango salsa.

beeld

Georgia: Perziken

Georgia perziken zijn zo goed deze tijd van het jaar, je moet je hotdog goed bedekken met een stapel van deze zuidelijke schoonheden. De zoutzoete combinatie is verrassend lekker.

beeld

Hawaii: Spam en ananas

Gesneden Spam en gehakte ananas leven nog lang en gelukkig samen in deze Hawaiiaanse hotdog. Aloha.

beeld

Idaho: Mashed Potatoes

Idaho staat bekend om zijn spudpower, daarom zal elke zichzelf respecterende Idahoan de kans grijpen om een ​​hond met donzige aardappelpuree een top te geven..

beeld

Illinois: Chicago Dog

Denk er niet eens aan om ketchup in de buurt van deze schoonheid van Chicago te krijgen. Het is gelaagd met vers gesneden tomaten, gevierendeerde augurken, gele mosterd, gehakte uien, felgroene saus, sportpeper en een strooi selderijzout. * Swoon *

beeld

Indiana: Corn Dog

Indiana staat bekend om maïs, dus een maïshond is alleen passend. En ook geweldig.

beeld

Iowa: Succotash

We kozen voor een topping die de lange geschiedenis van de landbouw weerspiegelt in deze geweldige staat: succotash. Onze mix van mais en lima-bonen met een pepertje pepers, gewoon voor de lol.

beeld

Kansas: Popcorn

Liefhebbers van popcorn, wees blij – je kunt, en zou, popcorn op hotdogs moeten zetten. Het is de perfecte balans tussen licht, zout en knapperig.

beeld

Kentucky: Heet Bruin

Hot Browns zijn een echte Kentucky-sandwich, dus we hebben er een hond van gemaakt door een in spek verpakte hotdog te bakken in de oven. Maak een Mornay-saus terwijl de hond afkoelt. Bekleed een broodje met plakjes kalkoen, plaats je hotdog erop, dek af in Mornay-saus en rooster tot de saus bruisend is en begint te bruinen. Eet met veel smaak (het gevoel – niet het kruimel).

beeld

Louisiana: Red Gravy

We kennen allemaal de legendarische eetcultuur in New Orleans: langoesten, beignets, muffalettas, gumbo en étouffée. Maar er is één Louisiana-nietje dat echt lijkt alsof het is gemaakt voor hotdogs: Red Gravy. Vertrouwen.

beeld

Maine: Lobster

Waarom een ​​hotdog eten als je een kreeftenbroodje kunt eten? Omdat de twee nog beter bij elkaar zijn. Een kreeft salade-topped hotdog is pure hemel.

beeld

Maryland: Crab

Net als de eerder genoemde kreeft-hot dog roll, is de met krabbenvlees bedekte hond uit Maryland surf-en-gras geluk. Hoe meer crab, hoe beter – we houden ervan geserveerd met crabcakes aan de zijkant.

beeld

Massachusetts: Boston Baked Beans

Boston-gebakken bonen – rokerig en enigszins zoet van melasse – werden gemaakt om een ​​hotdog-topping te zijn. Periode, einde van verhaal.

beeld

Michigan: Coney Dog

Deze hond is de baas over alle andere Midwestern hotdogs met geweldige stijl en klasse. Het is de vreemd genoeg genoemde Coney Dog – een Detroit stapel met vlees-saus (lees: chili, geen bonen), gehakte uien en voldoende gele mosterd. De wereld zal je eeuwig dank verschuldigd zijn, Detroit.

beeld

Minnesota: Sweet Relish

Sommige uit Minnesota zeggen misschien dat het geen hond uit Minnesota kan zijn als het helemaal een hond is – het moet blijkbaar een snotaap zijn. Eerlijk gezegd doen we er niet echt om, zolang het wordt gesmoord in zoete smaak.

beeld

Mississippi: Pimento Cheese

Pimento-kaas is te vinden in het hele land: het is ineens een dip, een saus en meligekaas. Maar nergens schijnt deze multi-tasker zoals het doet als een hotdog-topping.

beeld

Missouri: gesmolten Zwitsers, bruine mosterd, zuurkool

Kansas City, Missouri, staat bekend om een ​​hotdog gedrapeerd in gesmolten Zwitserse kaas, een stapel zuurkool en een dik lint van bruine mosterd. Extra tegoed: gebruik varkensworst en een broodje sesamzaad.

beeld

Montana: Rocky Mountain Oysters

Een polariserende keuze, om het zachtjes uit te drukken. Maar niemand doet Rocky Mountain Oysters zoals Montana – ze verdienen hun rechtmatige plek op deze hond.

beeld

Nebraska: Meat Pie

Soms is het wat er aan de buitenkant is dat telt. De briljante zak rond deze hotdogs is een eerbetoon aan het Oost-Europese erfgoed van de staat. Om deze te maken, wikkel je de honden gewoon in in de winkel gekocht pizzadeeg en bak je ze ongeveer 20 minuten op 350 graden F (totdat het deeg en de hond gaar zijn).

beeld

Nevada: pijnboompitten

Nevada-bekend voor Las Vegas en, nou ja, Las Vegas-is toevallig een van de grootste pijnboompittenproducenten van het land. Hun rijke, boterachtige smaak past uitstekend bij hotdogs.

beeld

New Hampshire: Poutine

Poutine is een geladen voedsel en degenen die ervan houden hebben er sterke meningen over. Deze New Hampshire-hond, geïnspireerd door de Frans-Canadese geschiedenis van de VS, komt samen met friet, bruine jus en heel veel van je favoriete kaas.

beeld

New Jersey: aardappelen, groene paprika’s en uien

Een minder bekende New Jersey-stapel is de Italiaanse hotdog: een in olie gebakken hond op een rol of in Italiaans brood met aardappelen, uien en paprika’s. Kook de in blokjes gesneden aardappelen tot ze zacht zijn en meng ze met de in blokjes gesneden paprika en uien en eet ze met een servet in de aanslag.

Добавить комментарий

*

92 − = 86