17 gerechten geïnspireerd door de must-see genomineerden van de Oscar

La La Land Chicken & Waffles

Summit Entertainment

Calamari, kip op een stokje, chocoladetaart – de genomineerden van dit jaar maken een gemiddeld Oscar-feestmenu.

beeld

Courtesy of Kirvis’s Cravings
Aankomst: Gebakken calamari

Genomineerd voor: Beste beeld, cinematografie, regisseur, filmbewerking, productieontwerp, geluidsbewerking, geluidsmixing, aangepast scenario

Aankomst is het stille monster in de Best Picture race. Het vertelt een eng relevant verhaal over wat er gebeurt als buitenaardse wezens aankomen en de wereld moet samenwerken om erachter te komen wat ze willen. Wanneer Amy Adams probeert te communiceren met de nieuwkomers, weet ik dat ik niet de enige in het publiek was die dacht: “O, dus ze zien eruit als reuzeninktvissen.” Geniet van de droom dat landen in de nabije toekomst misschien naar elkaar zullen luisteren met deze onweerstaanbare gebakken calamari, de enige inktvis die welkom is aan mijn tafel.

Ontvang het recept van Kirvis’s Cravings.

Bruce Bogtrotter Cake

Jonathan Boulton
Captain Fantastic: Chocoladetaart

Genomineerd voor: Beste acteur

Viggo Mortensen is een nationale schat. Dus ik was zo blij dat hij werd herkend voor een film die tot een paar weken geleden helemaal niet in het gesprek was. Captain Fantastic gaat over een gezin dat er voor gekozen heeft om echt van het spel te gaan – ze leven in het bos, de kinderen worden thuisonderwijs aangeboden, en ze eten alleen wat ze doden of groeien. Ze verwerpen de reguliere maatschappij bij elke beurt, behalve één speciale gelegenheid: Noam Chomsky Day. Op Noam Chomsky Day smullen ze zich over chocoladetaart en in de film is de officiële datum van de feestdag de politieke activist‘s verjaardag, 7 december, we zijn met Viggo in het willen vieren van de vroege met een groot stuk van deze decadente traktatie.

Ontvang het recept van Delish.

Kikker-Eye Salad

Ethan Calabrese
Florence Foster Jenkins: Kikker-oog salade

Genomineerd voor: Beste actrice, kostuumontwerp

Dit was een moeilijke tijd. Florence Foster Jenkins is niet mijn favoriet van de films die dit jaar worden gehonoreerd. Ik dacht dat het prima was. Misschien komt het omdat ik niet denk dat luisteren naar Meryl Streep slecht zingen voor twee uur een goede tijd is, maar voor ieder van hem. Dat gezegd hebbende, was ik blij dat we met Frog-Eye Salad voor deze film kwamen. En hoewel Meryl niet per se klinkt als een kikker in haar keel, het zingen is behoorlijk slecht. Maar het kan haar niet schelen. Ze is wat ze is, en mensen houden van haar om haar. Een beetje zoals deze regionale favoriet.

Ontvang het recept van Delish.

beeld

Ethan Calabrese
Jackie: Vodka Gimlet

Genomineerd voor: Beste actrice, originele score

Jackie is een rare film. Het is zeker niet je standaard biopic, maar het wordt iets geweldigs vanwege Natalie Portman. Het accent, de kleding, de opgelegde lach – ze nagelt elk aspect van wat we denken te weten over Jackie Kennedy en geeft ons dan nog iets dieper. De woede die in de First Lady moet zijn geweest toen ze haar man verloor, uit haar huis moest verhuizen, en al haar macht in een oogwenk verliest, is voelbaar. In de film zien we hoe ze op een ongelooflijk relateerbare manier omgaat met haar verdriet en boosheid: door dronken te worden en door het Witte Huis te dwalen in haar mooie jurken. Hoewel technisch gezien geen “gerecht”, is deze wodka-fretbom een ​​geschikte periode om je innerlijke Jackie dit Oscar-seizoen te channelen.

Ontvang het recept van Delish.

loaded Breakfast Quesadilla Vertical

Jonathan Boulton
Nachtdieren: Ontbijt Quesadilla

Genomineerd voor: Beste ondersteunende acteur

Terwijl Amy Adams een fancy kunsthandelaar in Los Angeles speelt, het verhaal in het verhaal – geschreven door haar ex-man op het scherm (Jake Gyllenhaal) – vertelt een wreed verhaal over verkrachting en moord in het midden van West-Texas. Ik neem het haar niet kwalijk dat ik niet kan slapen (of het verhaal niet verklappen), maar als ik haar was, zou ik wat brandstof nodig hebben om die slapeloze nachten lezen te doorstaan. Deze ontbijt-quesadilla’s zijn precies het soort dingen waardoor ik me beter zou voelen na zo’n duister boek. Dat, en de steunende acteur genomineerde de geweldige snor van Michael Shannon.

Ontvang het recept van Delish.

beeld

Met dank aan Just a Taste
De kreeft: Kreeft broodjes, natuurlijk

Genomineerd voor: Beste originele scenario

En de prijs voor de meest eigenzinnige film genomineerd in een grote categorie gaat zeker naar De kreeft. Colin Farrell speelt een man die een partner moet vinden of een kreeft moet worden. Het is zo wonderlijk raar, grappig en voor deze enkele persoon, een beetje te dicht bij huis, dat we niet super vreemd wilden doen met het eten en we raden je aan om een ​​hele kreeft te maken voor je feestje. Deze kreeftenbroodjes zullen het lukken en zullen veel feestvoller zijn.

Ontvang het recept van Just a Taste.

Chocolade Berry Biscuit Bombs Beauty 2

Jonathan Boulton
Fences: Chocolate & Berry Biscuit Bombs

Genomineerd voor: Beste foto, acteur, ondersteunende actrice, aangepast scenario

In Fences, Denzel Washington (Troy) en Viola Davis (Rose) geven ongelooflijk krachtige uitvoeringen als een man en vrouw die meer dan een paar meningsverschillen hebben over … alles. Maar het is af en toe een bezoek van Troje’s broer Gabriel die de film veel van zijn hart geeft. Wanneer de door oorlog geteisterde lieveling Gabriel opduikt, probeert Rose hem onvermijdelijk te kalmeren met wat eten. Maar het is wanneer ze aanbiedt om koekjes voor hem te maken, dat hij echt enthousiast wordt. Ik ook. Deze chocolade- en bessenkoekjesbommen zijn een meer feestelijke manier om hulde te brengen aan de grootheid die Gabriel en deze geweldige film zijn.

Ontvang het recept van Delish.

Kip Fried Steak Bowl

Jonathan Boulton
Hacksaw Ridge: Chicken Fried Steak Bowl

Genomineerd voor: Beste foto, regisseur, acteur, bewerken, geluidsbewerking, geluidsmixing

Ja, goed, het karakter van Andrew Garfield is een religieuze pacifistische oorlogsheld die ook een vegetariër is. Maar vanaf het moment dat ik hem in de trailer van de film zag, kon ik niet geloven hoe belachelijk zijn zuidelijke accent was (hij is eigenlijk Brits). Om dat tegen te gaan, besloot ik om met een even belachelijke zuidelijke favoriet mee te gaan: onze biefstukkom met kip.

Ontvang het recept van Delish.

Biefstuk and Potatoes On A Stick Vertical

Jonathan Boulton
Hel of hoog water: Biefstuk en aardappelen op een stok

Genomineerd voor: Beste foto, acteur, origineel scenario, bewerken

De slaperslag van de Best Picture race, Hel of hoog water kwam eigenlijk al in de zomer van 2016 uit, maar ik ben zo blij dat mensen (en The Academy) het niet vergeten zijn. De advocaat van Jeff Bridges jaagt hardnekkig achter bankberovende broers die gespeeld worden door Chris Pine en Ben Foster. Klinkt eenvoudig, maar deze kijk op een moderne western zit vol verrassingen. Mijn favoriet? Dit moment in een restaurant waar een serveerster uit Texas die alles duidelijk heeft gezien, tegen Bridges en zijn partner zegt dat het enige wat de moeite van het bestellen waard is, een T-Bone steak en een gepofte aardappel is. Gelukkig hebben we een feestversie van die klassieker gemaakt die je gelukkiger maakt dan Chris Pine te zien in een perfecte Levis.

Ontvang het recept van Delish.

beeld

Pinterest / Een deel van dit en sommige daarvan
Verborgen figuren: Galaxy Ice Cream

Genomineerd voor: Beste foto, ondersteuning van actrice, aangepast scenario

De slechte ezel dames van Verborgen figuren zijn de onbezongen helden in de geschiedenis van het ruimteprogramma. De film vertelt het verhaal van hoe drie vrouwen (van velen) het brein achter enkele van de meest gecompliceerde wiskunde waren die uiteindelijk mannen naar de ruimte bracht. Wiskunde doet mijn hoofd pijn doen, wat ijs betekent. En als we deze coole dames buiten de wereld eren, zal alleen melkijs voor de melkweg het doen.

Haal het recept uit Some of This en Some Of That.

Kip & Waffle Sliders

Jonathan Boulton
La La Land: Chicken & Waffle Sliders

Genomineerd voor: Beste foto, regisseur, acteur, actrice, origineel scenario, cinematografie, montage, origineel nummer, originele score, productieontwerp, geluidsbewerking, geluidsmixing, kostuumontwerp

Geen enkele film in de recente herinnering deed me zwijmelen en glimlachen La La Land. Het kan de muziek zijn, het dansen, de vesten van Ryan Gosling, de perfecte golven van Emma Stone – of het kan de combinatie zijn van dat alles en meer. In een gedenkwaardige scène vertelt Goslings Sebastian over zijn droom om een ​​jazzclub genaamd Chicken On A Stick te hebben, als eerbetoon aan Charlie Parker. Stone’s Mia is het hier absoluut niet mee eens, maar we zijn bij The Gos. Kip op een stok – zoals deze kip en wafel schuifregelaars – laten ons dansen tussen de sterren.

Ontvang het recept van Delish.

beeld

Met dank aan Speels koken
Leeuw: Jalebi

Genomineerd voor: Beste foto, Ondersteunende acteur, Ondersteunende actrice, Aangepast scenario, Cinematografie, Originele score

Een waargebeurd verhaal over een schattige kleine Indiase jongen die wordt gescheiden van zijn familie, wordt geadopteerd en gebruikt vervolgens Google Earth om zijn weg naar huis te vindenLeeuw is gewoon een mooie toevoeging aan de Best Picture race. Wanneer de kleine Saroo opgroeit Slumdog Millionaire‘s Dev Patel, we zien de flashbacks van zijn huis terugkomen in zijn hoofd, inclusief een herinnering die ik duidelijk kon relateren aan: eten. Als een kind wil Saroo alleen een jalebi – een Indiaas dessert dat lijkt op trechtercake. Als je hem proeft als een volwassene, beseft hij hoeveel hij wil vinden waar hij vandaan komt, en we zullen er zeker van zijn dat het je ook alle gevoelens zal brengen.

Ontvang het recept van Playful Cooking.

mini Pizzas Beauty Vertical 1

Chelsea Lupkin
Manchester By The Sea: Minipizza’s

Genomineerd voor: Beste beeld, Regie, Acteur, Ondersteunende acteur, Ondersteunende actrice, Origineel scenario

Man, Manchester By The Sea is BLEAK. Ik denk niet dat ik in een recente herinnering harder huilde om een ​​film. Casey Affleck is een conciërge in Boston die, nadat zijn broer sterft, terugkeert naar zijn geboorteplaats om voor zijn neef te zorgen. We leren de verwoestende reden dat hij wegging en getuige zijn van een ongelooflijk emotionele hereniging met zijn ex-vrouw, maar in het midden van alle tranen is er pizza. Pizza is er altijd om iedereen en iedereen door hun verdriet heen te zien, en deze mini-diepvleespastei staan ​​klaar om je beter te laten voelen, wat er ook gebeurt op Oscaravond.

Ontvang het recept van Delish.

beeld

Met dank aan Yellow Bliss Road
Maanlicht: Arroz Con Pollo

Genomineerd voor: Beste beeld, Regisseur, Ondersteunende acteur, Ondersteunende actrice, Aangepast scenario, Bewerken, Cinematografie, Originele score

Zoveel als ik liefheb La La Land (en ik heb het vier keer gezien), mijn werkelijke keuze voor Beste afbeelding is Maanlicht. Kijken naar Chiron gaat van een nieuwsgierig jongetje naar bang tiener naar een geharde volwassene – terwijl hij worstelt met zijn seksualiteit en een paar ernstige pesterijen – is hartverscheurend en verhelderend. Een van de krachtigste scènes is wanneer volwassen Chiron (ook bekend als Black) zijn oude vriend gaat bezoeken / Kevin liefheeft in Kevin’s diner. Met ongelooflijke zorg en precisie maakt Kevin Chiron wat arroz con pollo waar ik simpelweg niet aan heb kunnen denken. Net als de rest van de film blijft de scène (en het verlangen naar zijn gerecht) lang bij je nadat het voorbij is.

Ontvang het recept van Yellow Bliss Road.

Californië Chicken Flatbread

Chelsea Lupkin
Vrouwen uit de 20e eeuw: California Chicken Flatbread

Genomineerd voor: Beste originele scenario

Vrouwen uit de 20e eeuw is erg onderschat. In feite zit het waarschijnlijk in mijn persoonlijke top vijf van het jaar. Helaas kreeg het niet meer Oscarliefde, maar dat betekent niet dat het geen geïnspireerde snack verdient. De film is een coming-of-age-verhaal over een alleenstaande moeder (Annette Bening) en enkele andere sterke vrouwen, die haar zoon opvoedden tot een feministe in Santa Barbara in 1979. Deze flatbread geeft je een voorproefje van die Californische levensstijl met kip, bacon, avocado en een verslavende Sriracha boerderij.

Ontvang het recept van Delish.

Zelfmoord Squad Joker Shot Card

Chelsea Lupkin
Suicide Squad: The Joker Suicide Squad Shot

Genomineerd voor: Beste make-up

Ik heb dat gezegd Suicide Squad is een van de SLECHTSTE films van het jaar. Dat betekent echter niet dat The Academy er niets goeds aan vond, wat schijnbaar make-up was. Onze Suicide Squad schoten zijn de beste manier om een ​​slog van een film veel leuker te maken.

Ontvang het recept van Delish.

Dood Star Cheese Ball Vertical

Jonathan Boulton
Rogue One: A Star Wars Story: Death Star Cheese Ball

Genomineerd voor: Beste visuele effecten, Sound Mixing

Wat is een betere manier om de grootste film van het jaar te toosten dan met CHEESE. Als het verhaal van de missie om de plannen voor de Death Star te stelen, Rogue One heeft een aantal verbluffende visuals. Maar ik denk niet dat ik zoiets moois zag als deze kaasbal. Zoals mijn collega Candace zei, dit is de app met de kracht om alle andere snacks te vernietigen.

Ontvang het recept van Delish.

Добавить комментарий

*

58 + = 68