Het beste voor elk budget: beste buitengrills

Overal Picks: Kenmore 16135

Met dank aan Kenmore
Of je nu duizenden wilt uitgeven aan je volgende grill of een paar honderd, de voorkeur geeft aan modellen op gas of de aloude smaak van houtskool, we hebben de perfecte grill voor je. Voor tips over hoe je kunt barbecueën als een professional deze zomer, bekijk Grillen Richtlijnen: 10 geweldige tips en 9 nieuwe grillen recepten om je zomer wakker te schudden.

Overal Picks: Kenmore 16135

Met dank aan Kenmore
Beste buitengrills

We hebben er 14 getest, geprijsd van minder dan $ 100 tot meer dan $ 1.000, en we hebben uitstekende kookresultaten en zelfs verwarming en handige extra’s zoals zijbranders, verborgen gastanks, wielen voor draagbaarheid en meer gevonden. Wij adviseren deze – in gas en houtskool.

pralerij Buy: Weber Genesis EP-330

Met dank aan Weber
Uitgeven Kopen

Breng een gastronomische keuken buiten met de Weber Genesis EP-330 ($ 1.000). De drie branders verwarmden perfect gelijkmatig, weerstonden flare-ups en gekookte kip zonder verkoling – geen eenvoudige prestatie. Kenmerken in overvloed: haken voor grillgereedschap, een zijbrander die kan worden verdubbeld als werkruimte, en een gasmeter. In vijf kleuren.

Overal Picks: Kenmore 16135

Met dank aan Kenmore
All-round keuzes

Voor een uitstekende keuken, overweeg dan de Kenmore 16135 ($ 600). De vier zelfs-het verwarmen branders roosterden biefstuk en kip zonder opflakkeringen. Deze roestvrijsterke knaller heeft een zijbrander en opbergruimte en rolt gemakkelijk op vier wielen. De Kenmore 02579797 ($ 300, niet afgebeeld) biedt goed grillen voor minder geld.

Full-Size Value: Blue Rhino UniFlame GBC1134W

Met dank aan Blue Rhino
Volledige waarde

De drie-pits Blue Rhino UniFlame GBC1134W ($ 168) is een koopje in een full-size grill. Het schroeide entrecote goed op en flakkerde niet op van vetresten, hoewel het worstelde om kip te koken zonder te verkolen – je zult het moeten zien terwijl het grilt. Een zijbrander, een plank en opwarmrekken zijn bonussen voor deze prijs.

Petite Pro: Char-Broil Patio Bistro

Met dank aan Char-Broil
Petite Pro

De compacte Char-Broil Patio Bistro ($ 179) is geweldig als uw buitenruimte hoog is, of als u een barbecue wilt die gemakkelijk reist. De enkele brander, die ontsteekt met een knop, flitst niet op tijdens onze tests. Het was niet de meest gelijkmatige verwarming, maar deed een superwerkende biefstuk. Het gekookt kip grondig wanneer gebruikt op de laagste instelling.

Houtskool Champ: Master Forge Jet Light

Met dank aan Master Forge
Charcoal Champ

Voor extra-rokerige smaak heeft gas geen spreekwoordelijke kaars op houtskool. De Master Forge Jet Light ($ 179) is onze topkeuze: de propaanontsteker maakt snel werk van verlichting, met een slinger kunt u de afstand tussen kolen en voedsel aanpassen en een voorklep biedt toegang voor het toevoegen van kolen tijdens gebruik. Het heeft ook verwarmde rekken en gereedschapshouders.