Keep It Fresh: Hoe bewaar je producten?

 <p>Bewaar in de koelkast om drie tot vier weken knapperig te blijven of bewaar buiten de koelkast op een koele, droge plaats om ongeveer een week knapperig te blijven. Tip: “Je wilt appels in de koelkast bewaren in een plastic zak”, zegt Elizabeth Pivonka, voorzitter van Produce for Better Health Foundation. “Appels geven ethyleen af, een aardgas, waardoor sla en andere producten bruin worden en de plastic zak zal dat voorkomen.”</p> <p>“title =” Apples ”</p> <p>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6412ee0086_-_del-apples-de.jpg?crop=1xw:0.5xh;center,top&resize= 480: *”</p> <p>/></p> <div class= John Block

Als het gaat om smaak, versproducten hebben zeker ingeblikte en bevroren versies verslaan. En het spreekt voor zich dat verpakte goederen gewoon niet te vergelijken zijn met zelfgemaakte guacamole of versgeperst sinaasappelsap, maar de sleutel tot het proeven van deze smaken is om fruit en groenten vers te houden als u ze eenmaal thuisbrengt uit de winkel. Lees verder voor de beste manieren om alles op te slaan, van appels tot avocado’s, zodat u optimaal kunt profiteren van uw producten. Nu is het tijd om die verse producten te gebruiken. Bekijk deze asperge recepten en deze aubergine gerechten.

 <p>Bewaar in de koelkast om drie tot vier weken knapperig te blijven of bewaar buiten de koelkast op een koele, droge plaats om ongeveer een week knapperig te blijven. Tip: “Je wilt appels in de koelkast bewaren in een plastic zak”, zegt Elizabeth Pivonka, voorzitter van Produce for Better Health Foundation. “Appels geven ethyleen af, een aardgas, waardoor sla en andere producten bruin worden en de plastic zak zal dat voorkomen.”</p> <p>“title =” Apples ”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6412ee0086_-_del-apples-de.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize= 480: *”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= John Block

Appels

Bewaar in de koelkast om drie tot vier weken knapperig te blijven of bewaar buiten de koelkast op een koele, droge plaats om ongeveer een week knapperig te blijven.

Tip: “Je wilt appels in de koelkast bewaren in een plastic zak”, zegt Elizabeth Pivonka, voorzitter van Produce for Better Health Foundation. “Appels geven ethyleen af, een aardgas, waardoor sla en andere producten bruin worden en de plastic zak zal dat voorkomen.”

Ontvang recepten voor appels