Bekijk ‘s werelds meest georganiseerde keukenkast

Als je je verbaast over hoe zorgvuldig gestapeld de koekjes in de keuken van Khloe Kardashian zijn (serieus, die Oreo’s hebben een Tetris-meets-M.C. Escher kwaliteit voor hen), wacht maar tot je ziet hoe ze de rest van haar kabinetten organiseert.

In een nieuwe videopost op haar blog / app, de Op de hoogte blijven van de Kardashians star neemt je mee op een rondleiding door haar walk-in pantry, onthult alle voedingsmiddelen die ze altijd bij de hand heeft – en hoe ze het allemaal waardig vindt zijn eigen museumexpositie te behouden.

“Zoals je kunt zien, hou ik van containers”, zegt ze in de clip (een voorbeeld van wat je kunt zien op de De website van Daily Mail), aangezien ze van rijen tot bord rijen in doorzichtige plastic potten introduceert. “Ik vind dat dingen er allemaal hetzelfde uitzien en er een soort vloeiende stroom van krijgen.”

Khloe Kardashian Pantry Tour

KhloeWithAK.com

Hoewel je misschien niet over het vierkante beeldmateriaal – of over tijd, energie en geduld – beschikt om de voorraadkast van Kardashian te recreëren, zijn er een paar dekkingen die je voor je eigen huis kunt lenen..

1. Denk buiten de doos.

Hoe Khloe Kardashian Organizes Her Pantry

KhloeWithAK.com

Kardashian koopt voor elk type voedsel dezelfde container – ze zweert bij OXO 3,4-liter Pop Cereal Dispensers om haar Frosted Flakes en Mini Wheats te houden, bijvoorbeeld – zodat elk gebied er uniform uitziet en het gemakkelijker is om te onthouden wat waarheen gaat. Alle verschillende soorten plastic containers die samen zijn vastgelopen, zien er net zo verward uit als een dozijn halfopen vakken.

“Ik vind heel veel leuke dingen bij de verkoop van werf, dus je hoeft niet veel geld uit te geven om je te organiseren,” zegt ze. (Dit roept natuurlijk een brandende vraag op: waarom hebben we Kardashian niet eens door “alles is een kwart” -bakken op de voorgazons van mensen op tv zien rommelen?)

Ze neemt ook geportioneerde snackpakketten, zoals Nilla Wafers, Hostess Cupcakes en Gushers-ja, Gushers, een van die jeugdtraktaties waarvan je dacht dat ze in 1999 verdwenen waren! – uit hun kartonnen dozen en in heldere cilindrische containers, zodat je eenvoudig een overzicht kunt geven je opties met laser-achtige precisie, pak er een en ren de deur uit naar je puppy-doop of privéjet naar Martha’s Vineyard. Of oké, naar je koffiedatum in de Starbucks naast het winkelcentrum.

2. Geef iedereen zijn eigen geheime voorraad.

Op te slaan Snacks in Baskets

KhloeWithAK.com

Tassen met chips, pretzels en andere dunne pakketten worden samengevoegd in geëtiketteerde manden, zodat ze geen rommelige stapels vormen – en later rommellawines.

Kardashian raadt aan een mandje aan te wijzen voor elk gezinslid, waar ze hun favoriete snacks kunnen bewaren. Het is vooral handig als je bij een Tasmaanse duivel woont, die de neiging heeft alles in de keuken te doorbreken om bij de pitabroodjes te komen.

3. Zorg voor een back-upplan (Er, Bin).

Overloop Snacks Bin

KhloeWithAK.com

Zelfs als je die plastic containers krijgt, wat doe je dan als je onvermijdelijk meer Lucky Charms hebt dan in de pot past? Je wilt het extra voedsel niet weggooien, maar het bijhouden van een extra, kwartierzak naast de container verslaat vrijwel het doel om ze te hebben.

Kardashian heeft jou. Ze bewaart een overloopbak, waar ze zakken extra snacks bewaart, allemaal dichtgeknipt, op de onderste plank van de voorraadkast.

Khloe's Overflow Bin

KhloeWithAK.com

Als je de video voor jezelf wilt bekijken, moet je $ 2,99 per maand betalen voor de Kardashian-app of blogtoegang. Maar als je ongelooflijk georganiseerde dingen vindt en de dagelijkse details van het leven van Khloe vreemd genoeg rustgevend om te zien, dan zijn de kosten het misschien wel waard.

Volg Delish op Instagram.