Сенса Диет Цристал Цразе

слика

У последње две године, америчка дијетета жељна брзих резултата, поскупила је мистериозне кристале над својим помфритом, хот договима и колачима, у нади да ће изгубити килограм док истовремено уживају у хранама коју воле. Сада ће ти кристали, звани Сенса Тастантс, бити упознати са чиповима, бандерама и кексима.

Тхе
Дневна пошта извештава да ће мали кристали, који су дизајнирани да би корисници били бржи пунији, направили скок преко језера почетком следеће године и кренули у Немачку, Канаду и Мексико.

Кристали, који је развио Др. Алан Хирсцх, неуролог и психијатар, који управља фондацијом за третман мириса и укуса и истраживања у Чикагу, раде тако што побољшавају ароме хране коју једете.

“Док једете, мирис и укус рецептори шаљу поруке свом мозгу који ослобађају хормоне који кажу вашем телу да је време да престане да једете”, рекао је Хирс Пошта. “Сенса Тастансови су дизајнирани да помогну убрзање процеса и покрену ваш” осјећам потпун сигнал, тако да једете мање и осјећате се задовољније “.

Хирсцх је прво тестирао кристале Тастант са 1.436 пацијената који су у почетку студије у просеку износили 208 килограма. После шест месеци, они који су користили кристале изгубили су у просјеку 30,5 фунти, док су они у контролној групи изгубили у просеку 2 фунте.

Та студија, заједно са редовним инфомерциалс на ХСН-у (укључујући бившу Ектра домаћин Даина Девон) и новог портпарол славног глумца Миллионаиреа Патти Стангера, зарадили су Сенса легије навијача, који себе називају “прскалицама”.

на
Фацебоок, Спринклерс пост постују поруке једни другима и уживају у њиховим успесима – “Био је на Сенса 2 седмици и изгубио 6,5 фунти !! Волим то!”

Постоји шест укуса сваки од слатких и слатких кристала који изазивају засићеност, а свакодневни дијететри добијају нови сет. Иако сајт не открива укусе ових кристала, Тхе Нев Иорк Тимес извештавали су да су укусни укуси укључени у почетну студију укључили цхеддар сир и ранчирање, а кристали од какаа и банана искоришћени за побољшање слатке хране. Током 30 дана, дијететари посипају те кристале на све што једу, пре него што пређу на нову мешавину следећег месеца. Након шест месеци у систему губитка тежине, дијететри могу поново да почну у првом месецу.

Према веб локацији Сенса, ова мјесечна промјена је неопходна јер “ваше тело може да се навикне на кокошке и неће бити тако ефективно ако их користите дуже од 30 дана.” Др Хирсцх је посебно развио нове и различите кулинарике за сваког месеца како би се осигурало да наставите да губите тежину. “

Док многи фанови Спринклер-а инсистирају на ефикасности система, Фацебоокова страница компаније има свој део незадовољних купаца (“Ово је почетак моје шесте недеље и нисам изгубио никакву тежину”, објаснио је један.) И на оба стране Атлантика, неки научници су скептични према тврдњама произвођача.

Доминик Двајер, неуропсихолог Универзитета у Кардифу, рекао је за
Дневна пошта, “Принцип идеје има смисла. Ако повећате интензитет укуса или мириса, то више утиче на осећања ситости”. Али он је додао: “Умирујући мирис из хране може једноставно учинити да једемо више. Ово би морало бити веома пажљиво кориштено.”

Добавить комментарий

*

− 1 = 1