Ово је најбржи начин да направите палачинке за 10 људи

Палачинке су једна од најбољих храна за доручак, али да ли сте покушали да их направите за гомилу? То је најгори – скоро као глуп потез као пржење равиола за групу пријатеља, само да се придружите сопственој партији неколико сати након што је започет, са мастима на рамену на вашој партијској хаљини. (Није да се то мени десило или било шта друго.) Палачинке падају под истим кишобраном: морају да буду свеже од тепиха када их сервирате, тако да је прилично немогуће добити велику серију на столу пре него што су ваше прве тужне и темп. собе. Неки људи препоручују да ваши прваци буду топли у пећници, али они могу постати сјајан.

& # к00А0;

Етхан Цалабресе

Да би се заобишли овај загон, открили смо палачинку. Ако звучи занимљиво, треба. Нисмо знали како се осјећати у почетку, али након нашег првог угриза смо знали да смо на нешто. И то не само да ствари олакшавају сервирати палачинке у великој серији, већ вам омогућавају да их направите унапред и користите главну пречицу ако желите да га узмете: смрзнуте палачинке. (Не обожаватељ? Само баците шареру на шпорет, а затим спојите тепсију.)

слика

Етхан Цалабресе

Како функционише палачинке: преполовите кухане палачинке у посуду за пециво, а затим прелијте мешавину јаја и млека, која палачинке натопите преко ноћи, а на врху чоколадним чиповима. Јасту је оно што чини ово јело посушеном: када га пеците, палачинке се пеку да постану Невероватно пухасто. Прашина са шећером у праху и добро је ићи.

Узми рецепт.

Пратите Делисх на Инстаграму.