Крингле Кринклес ће вам донети свој унутрашњи Елф

Крингле Кринклес су као одговор годишње сезоне на Блацк & Вхите Цоокие. Највећим делом.

Наравно, ови третмани нису замрзнути, али су укусни и комбинују чоколаду – захваљујући црвеној велветској торти – и ванилу, тако да добијете укус оба укуса у сваком угризу. Они су савршени за ту неодлучну особу која стално гледа у вашу тањир колачића, наглашавајући да ли су више расположени за нешто богато или лагано. Стварно моћи имати све!

Крингле Krinkles Platter

Етхан Цалабресе

Кључ за добијање црвеног и зеленог вретена управо је мијешати обе врсте теста одвојено, додајући око 8 до 10 капи зелене хране бојање на ванилије тесто да му дају тај бледо зелени сјај. Користите мешавину колача за оба, али пошто користите само мало уља и две јајне ћелије, они ће бити ближи конзистенцији колачића у колачићу од колача или колача.

Када су оба теста направљена, пустите да се хладе у фрижидеру око 20 до 25 минута, тако да је мање вероватно да ће се држати прстију (и боју кожу). Одатле, оба теста спојити у једној посуди за мијешање, извијајући их заједно како би створили мраморни ефекат. Немојте мешати или мешати тесто, у супротном цела ствар постаје сјајно сиво-зелена. Из неког разлога, људи нису као у Дисхватер Кринклес.

како Kringle Krinkles Are Made

Етхан Цалабресе

У овом тренутку, једноставно навуците куглице теста од једног инча, а затим их увијте у шећер у праху и поставите на папиром за печење. Колачићи ће се ширити док се пече, тако да нема потребе да их притискате или било шта друго.

Крингле Krinkle Cookies

Етхан Цалабресе

Ако их ускладиштите у затвореном контејнеру, они ће бити добри за целу недељу и забавни су начин додавања неке боје традиционалном шећерном колачићу, цоокие чоколадном чипу, репертоару за пекарство. И ако вам треба још више идеја, испробајте ове 50 обртаја на божићним колачићима, Нуттер Буттер Реиндеер Попс или слаткиш с снегом.

Узми рецепт на Делисх.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

22 + = 30