Цреативе Холидаи Цанди Декорације Мартха Стеварт

<п>Божићни бомбони могу се претворити у забавне и очаравајуће декорације које ће деца волети да помогну у стварању. Цанди палме, гумдропс и пеперминти постају украси божићних остатака, сновмен, јелени, викендице и још много тога.</p> <p> Гумдропи, гумени црви, киселина и други гумени слаткиши не требају никакво краљевско залеђивање или лепак који се склапа у орнаменте. Слаткиши се пресвуче пластичним ножем како би се изложили њихови лепљиви ентеријери, који пружају сву потребну снагу за креирање снежака, Сантас, царолера, птица и још много тога..</p> <p><b>Како направити слатко дрво</b></p> <p> Слаткиши:</p> <p>Изаберите боје, облике и величине који одговарају предметима или животињама које желите да креирате. Само запамтите да изаберете бомбоне са гумастом доследношћу и да их повежете лепљивим површинама.</p> <p>Да бисмо подметнули колачићу за сладолед, користили смо жвакасто црвено-бијеле колоне за тело, кисели гумени црв за шал, гумдроп за главу, непромијењен гумдроп за шешир, и непарије за очи и уста.</p> <p><b>Технике:</b></p> <p>Користили смо само шест техника за креирање свих врста орнамената.</p> <p>1. Сечење:</p> <p>Користите обичне маказе да исечите уши жвакаће гуме. Снип лицорице плетенице, које су шупље, да формирају бомбоне. Исеците танке траке дугих потеза да бисте направили мршаве рогове и ноге.</p> <p>2. Резање:</p> <p>Користите пластични нож да бисте се прешли на гумдроп, излажући његову личност, тако да ће се слагати још један слаткиш (ако је и гумени, и резни га). Када је могуће, нанијети лепљиве на лепљиве.</p> <p>3. Покинг:</p> <p>Чачкалица је најбоља за покривање малих рупа у слаткишима пре него што додате нечисте очи и уста. Врх зубчице ће постати лепљив & # к2014; корисно приликом транспорта непарије. Користите чисту четкицу за зубе да бисте уклонили непарију из лепљиве зубе.</p> <p>4. Сечење кекса:</p> <p>Користите колачић или аспић за сечење облика од гума и киселина.</p> <p>5. Резање: Да држите равне бомбоне у гумдропу за уши или листове, направите резове у капљицама пластичним ножем, а затим убаците слаткише.</p> <p>6. Висећи: Родитељи треба да помогну са жицама. Уметните жицу (користили смо 24 метара) кроз орнамент, одозго према доље, све док се крај не испразни. Користећи прсте или клешта за иглице, савијте дно под правим углом и извуците додатак помоћу ношњака за ношење ноктију. Савиј крај у куку. Нека тежи украси постављени три дана пре висљења; они ће се учврстити, затегнути око жица.</p> <p>“титле =” Цанди Трее ”</p> <p>срв = * ”</p> <p>/></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Божићни бомбони могу се претворити у забавне и очаравајуће декорације које ће деца волети да помогну у стварању. Бомбоне, гумдропс и пеперминти постају божићни орнаменти, сновмен, јелени, викендице и још много тога. Желите ли све ове године? Постоји тај дух! Пробајте ове украсе за Новогодишњу гозбу или неке од ових природних божићних украса.

<п>Божићни бомбони могу се претворити у забавне и очаравајуће декорације које ће деца волети да помогну у стварању. Цанди палме, гумдропс и пеперминти постају украси божићних остатака, сновмен, јелени, викендице и још много тога.</p> <p> Гумдропи, гумени црви, киселина и други гумени слаткиши не требају никакво краљевско залеђивање или лепак који се склапа у орнаменте. Слаткиши се пресвуче пластичним ножем како би се изложили њихови лепљиви ентеријери, који пружају сву потребну снагу за креирање снежака, Сантас, царолера, птица и још много тога..</p> <p><b>Како направити слатко дрво</b></p> <p> Слаткиши:</p> <p>Изаберите боје, облике и величине који одговарају предметима или животињама које желите да креирате. Само запамтите да изаберете бомбоне са гумастом доследношћу и да их повежете лепљивим површинама.</p> <p>Да бисмо подметнули колачићу за сладолед, користили смо жвакасто црвено-бијеле колоне за тело, кисели гумени црв за шал, гумдроп за главу, непромијењен гумдроп за шешир, и непарије за очи и уста.</p> <p><b>Технике:</b></p> <p>Користили смо само шест техника за креирање свих врста орнамената.</p> <p>1. Сечење:</p> <p>Користите обичне маказе да исечите уши жвакаће гуме. Снип лицорице плетенице, које су шупље, да формирају бомбоне. Исеците танке траке дугих потеза да бисте направили мршаве рогове и ноге.</p> <p>2. Резање:</p> <p>Користите пластични нож да бисте се прешли на гумдроп, излажући његову личност, тако да ће се слагати још један слаткиш (ако је и гумени, и резни га). Када је могуће, нанијети лепљиве на лепљиве.</p> <p>3. Покинг:</p> <p>Чачкалица је најбоља за покривање малих рупа у слаткишима пре него што додате нечисте очи и уста. Врх зубчице ће постати лепљив & # к2014; корисно приликом транспорта непарије. Користите чисту четкицу за зубе да бисте уклонили непарију из лепљиве зубе.</p> <p>4. Сечење кекса:</p> <p>Користите колачић или аспић за сечење облика од гума и киселина.</p> <p>5. Резање: Да држите равне бомбоне у гумдропу за уши или листове, направите резове у капљицама пластичним ножем, а затим убаците слаткише.</p> <p>6. Висећи: Родитељи треба да помогну са жицама. Уметните жицу (користили смо 24 метара) кроз орнамент, одозго према доље, све док се крај не испразни. Користећи прсте или клешта за иглице, савијте дно под правим углом и извуците додатак помоћу ношњака за ношење ноктију. Савиј крај у куку. Нека тежи украси постављени три дана пре висљења; они ће се учврстити, затегнути око жица.</p> <p>“титле =” Цанди Трее ”<br/> срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/54ф64352е8493_-_1-ка99752_хол02_цандитрее_кл.јпг?цроп=1кв:1.0кх;центер,топ&ресизе=480: * ”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Цанди Трее

Гумдропи, гумени црви, киселина и други гумени слаткиши не требају никакво краљевско залеђивање или лепак који се склапа у орнаменте. Слаткиши се пресвуче пластичним ножем како би се изложили њихови лепљиви ентеријери, који пружају сву потребну снагу за креирање снежака, Сантас, царолера, птица и још много тога..

Како направити слатко дрво

Слаткиши: Изаберите боје, облике и величине који одговарају предметима или животињама које желите да креирате. Само запамтите да изаберете бомбоне са гумастом доследношћу и да их повежете лепљивим површинама.

На пример, да би направили колачић, употребите жвакасту црвено-бијелу колону за тело, кисели гумени црви за шал, гумдроп за главу, непревлечени гумдроп за шешир и непривилице за очи и уста.

Технике: Користили смо само шест техника за креирање свих врста орнамената.

1. Сечење: Користите обичне маказе да исечите уши жвакаће гуме. Снип лицорице плетенице, које су шупље, да формирају бомбоне. Исеците танке траке дугих потеза да бисте направили мршаве рогове и ноге.

2. Одрезивање: Користите пластични нож да бисте се исечили кроз гумдроп, излажући његову љепоту, тако да ће се слиједити још слаткиша (ако је и гумица, и слијепи). Када је могуће, нанијети лепљиве на лепљиве.

3. Покинг: Заштитна зубица је најбоља за покривање малих рупа у слаткишима пре него што додате нечисте очи и уста. Савијач за зубаре ће постати лепљив – корисно када се транспортује без парализе. Користите чисту четкицу за зубе да бисте уклонили непарију из лепљиве зубе.

4. Сечење кукичног резача: Користите колачић или аспић за сечење облика од гума и киселих трака.

5. Резање: Да држите равне бомбоне у гумдропу за уши или листове, направите резове у капљицама пластичним ножем, а затим убаците слаткише.

6. Висећи: Родитељи треба да помогну са жицама. Уметните жицу (користили смо 24 метара) кроз орнамент, одозго према доље, све док се крај не испразни. Користећи прсте или клешта за иглице, савијте дно под правим углом и извуците додатак помоћу ношњака за ношење ноктију. Савиј крај у куку. Нека тежи украси постављени три дана пре висљења; они ће се учврстити, затегнути око жица.

<п>Ова очарана кућица за пеперминт почиње са чоколадним колачима, који су прекривени прахом од прашине и пеперминта. Кућа је украшена слатким мачинкама, слатким слатким слатководствима, украсима лицорице, и прилично црвено-белим вијенцима.</p> <p>Погледајте овај веома детаљан процес <b>Како направити Пепперминт Хоусе</b></p> <p>“титле =” Пепперминт Хоусе ”<br/> срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/160к160/54ф643531фдец_-_2-млд104727_1209_минт_хоусе_кл-9062777.јпг?ресизе=480:*”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Пепперминт Хоусе

Ова очарана кућица за пеперминт почиње са чоколадним колачима, који су прекривени прахом од прашине и пеперминта. Кућа је украшена слатким мачинкама, слатким слатким слатководствима, украсима лицорице, и прилично црвено-белим вијенцима.

Погледајте мартхастеварт.цом за детаље о томе како направити Пепперминт Хоусе.

<п>Окрените гумдропс у дивне божићне наступе који изгледају као Деда Мраз, сњежњаци, украшене дрвеће, холли и тостстоолс. Старија деца ће волети да направе ове гумдропове попсе.</p> <p> Стацк гумдропс, дотакните их прскањем и другим слаткишима на креативан начин, и гледајте дивне конфекције оживљавају као снијег, Сантас и друге иконе сезоне. Обмотите бомбоне у целофанске вреће, а затим их прикључите на поклоне или их залепите у чарапе. Или креирајте празнични екран: делимично попуните велики стаклени јарак брусним шећером и поставите фигурине на цветне жабе у пенушав “снијег”.</p> <p>Слајд гумдропс на штапићима за слагање како би створио тело сваког попа. (Користите гумдропс у облику лиснатих листова за холли поп.) </p> <p><b>За Деда Мраза</b>:</p> <p>Користите горњи део од 1 ситног гумдропа за шешир. Обришите 2 обложене бомбоне за оружје. Користите семе с премазом за глатке и пом пом. Поке бомбоне где ће се особине лица ићи са ражњаком; Користите лепљив врх да бисте покупили и поставили непараре за очи и нос.</p> <p><b>За дрво</b>:</p> <p>Користите 1 пластичну гумдроп за базу дрвета. Користите 1 мали гумдроп за труп. Пресећи бочице од 1 гумдроп; притиснути стране око врха штапа, за крошње. Спустите 1 гумдроп; користећи аспични нож, изрезати звезду. Уметните прскалице за светла.</p> <p><b>За Сњеговића</b>:</p> <p>Трим врх главе; на врху са 1 бомбона и пола од 1 ситног гумдропа за шешир. Коришћењем скелета (погледајте “За Дједа”), ставите неприлике за очи, уста и дугмад. Уметните прскање за нос.</p> <p><b>За Холли</b>:</p> <p>Користите половице малих гумдропа за јагодичасто воће.</p> <p><b>За гљиву</b>:</p> <p>Користите 1 мали гумдроп за стуб. Користите прскалице за тачкице.</p> <p>“титле =” Гумдроп Попс ”<br/> срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/320к320/54ф643534ц38ц_-_3-млд104220_1208_гумдропс_кл-25747036.јпг?ресизе=480:*”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Гумдроп Попс

Окрените гумдропс у дивне божићне наступе који изгледају као Деда Мраз, сњежњаци, украшене дрвеће, холли и тостстоолс. Старија деца ће волети да направе ове гумдропове попсе.

Да направите, стакните гумдропс на штапове за слаткише, дотакните их прскањем и другим слаткишима на креативан начин, и гледајте дивне конфекције доживите као снијег, Сантас и друге иконе сезоне. Обмотите бомбоне у целофанске вреће, а затим их прикључите на поклоне или их залепите у чарапе. Или креирајте празнични екран: делимично попуните велики стаклени јарак брусним шећером и поставите фигурине на цветне жабе у пенушав “снијег”.

За Деда Мраза: Користите горњи део од 1 ситног гумдропа за шешир. Обришите 2 обложене бомбоне за оружје. Користите семе с премазом за глатке и пом пом. Поке бомбоне где ће се особине лица ићи са ражњаком; Користите лепљив врх да бисте покупили и поставили непараре за очи и нос.

За дрво: Користите 1 гнездо од гнезда за бази дрвета. Користите 1 мали гумдроп за труп. Пресећи бочице од 1 гумдроп; притиснути стране око врха штапа, за крошње. Спустите 1 гумдроп; користећи аспични нож, изрезати звезду. Уметните прскалице за светла.

За Сњеговића: Трим врх главе; на врху са 1 бомбона и пола од 1 ситног гумдропа за шешир. Коришћењем скелета (погледајте “За Дједа”), ставите неприлике за очи, уста и дугмад. Уметните прскање за нос.

За Холли: Користите гумдропс у облику листова у облику холли попа. Користите половице малих гумдропа за јагодичасто воће.

За гљиву: Користите 1 мали гумдроп за стуб. Користите прскалице за тачкице.

<п>Користите карту с картицама, траку и глиттер да бисте направили ситне украсне корпице за кошарку како би се чувале са вашег божићног стабла. Напуните кошаре бомбонима од пеперминта или чоколадама обложеним фолијом.</p> <p>Напуните кошаре за папир са бомбонима и пустите их да се спусте испод тексасова трака за јединствени украс на вашем божићном стаблу.</p> <p><b>Алати и материјали</b>:</p> <p>Шаблон, картичка, лењир, кост фасцикла, лепак за лепак, четкица за цртање, бљескалица сјај,<br/> пет 14-инчних дужина широке траке ширине 1/4 инча, двије 7-инчне дужине исте траке, мини папирни прикључак, тканина лепак, бомбона</p> <p><b>Цанди Холдер Орнамент Хов-То</b>:</p> <p>Фотокопија на шаблону; сече по чврстим линијама. Оцените по тачкама са ланцем и мапом костију. Пребацити унутра дуж унутрашњих линија како би се обликовале стране кошара; преклопите према спољашњим линијама како бисте створили ивицу. Лагано преклопите и осигуравајте наношењем лепка за лепак с четком; Држите се док не поставите. Чишћење лепка изван коша. Радити преко посуде, кашичица сјаја преко лепка, потпуно покрива. Нека се осуши; понављајте унутра.</p> <p>Када је коша сува, поставите је према лицу, и прешите три 14-инчне дужине од 1/4-инчне траке. Причврстите траке у корпицу у средини са мини папирним причвршчивањем. Са истом врстом траке, направите два 2 1/4-инча дуга. Преклопити крајеве једног комада траке према центру, преклапајући се да би се обликовала петља; сигурно са лепком од тканине. Размакните се у средину и причврстите са лепком од тканине. Покривни центар са другим комадом друге 7-инчне траке траке за вјешање украса.</p> <p>Окрените корпус десне стране нагоре и окупите траку заједно, тако да су се налазили равно једни на другом на врху троугла. Пресећи било какав вишак, а онда лепак за тканину на врху резних крајева да обезбеди; држите док се не поставља. Причврстите унутрашњу страну сваког краја траке за висеће траке на једну равну страну сакупљених резова, чинећи петљу. Љепило тукедо поклони на сваку страну како би сакрили крајеве траке. Попуните корпу са бомбонима.</p> <p>“титле =” Цанди Холдер Орнамент ”<br/> цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/> срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/320к320/54ф6435377а4а_-_4-мл1204_хол08_рибб_трее_кл.јпг?ресизе=480:*”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Цанди Холдер Орнамент

Користите карту с картицама, траку и глиттер да бисте направили ситне украсне корпице за кошарку како би се чувале са вашег божићног стабла. Напуните кошаре бомбонима од пеперминта или чоколадама обложеним фолијом.

Алати и материјали: Шаблон, картичка, лењир, кост фасцикла, лепак за лепак, четкица за цртање,
пет 14-инчних дужина широке траке ширине 1/4 инча, двије 7-инчне дужине исте траке, мини папирни прикључак, тканина лепак, бомбона

Цанди Холдер Орнамент Хов-То: Фотокопија на шаблону; сече по чврстим линијама. Оцените по тачкама са ланцем и мапом костију. Пребацити унутра дуж унутрашњих линија како би се обликовале стране кошара; преклопите према спољашњим линијама како бисте створили ивицу. Лагано преклопите и осигуравајте наношењем лепка за лепак с четком; Држите се док не поставите. Чишћење лепка изван коша. Радити преко посуде, кашичица сјаја преко лепка, потпуно покрива. Нека се осуши; понављајте унутра.

Када је коша сува, поставите је према лицу, и прешите три 14-инчне дужине од 1/4-инчне траке. Причврстите траке у корпицу у средини са мини папирним причвршчивањем. Са истом врстом траке, направите два 2 1/4-инча дуга. Преклопити крајеве једног комада траке према центру, преклапајући се да би се обликовала петља; сигурно са лепком од тканине. Размакните се у средину и причврстите са лепком од тканине. Покривни центар са другим комадом друге 7-инчне траке траке за вјешање украса.

Окрените корпус десне стране нагоре и окупите траку заједно, тако да су се налазили равно једни на другом на врху троугла. Пресећи било какав вишак, а онда лепак за тканину на врху резних крајева да обезбеди; држите док се не поставља. Причврстите унутрашњу страну сваког краја траке за висеће траке на једну равну страну сакупљених резова, чинећи петљу. Љепило тукедо поклони на сваку страну како би сакрили крајеве траке. Попуните корпу са бомбонима.

<п>Дјеци ће се забавити чинећи ове љепше, дивне слатке пахуљице и печурке. Користите их како бисте украшили двориште куће од гингербуржа или поставили минијатурну зимску сцену на плочу покривену шећером “снег”.</p> <p><p><b>Како направити бомбоне и печурке</b>:</p> <p>Спринклес он гумдропс анд свеет гумми рингс & # к2014; ово су омиљене ствари за децу. Лако је претворити бомбоне у живахне украсе.</p> <p>Када се пресвучете у пластичну нож, изложите лепљиви ентеријер; ово уграђено љепило је примарни алат за састављање ових створења. Што је већа лепљива површина, то ће боље држати делове. Поставите стол са чашама слаткиша, и пустите децу да живахне посластице.</p> <p><b>Гљива</b>:</p> <p>Ове печурке створене су придруживањем црвеног гумдропа ка бијелој зачинској капи. Жуте киселе гумене длаке чине полка тачке на врху.</p> <p><b>Снаилс</b>:</p> <p>Ови успорени услови не могу чекати да се празнични празник заврши. Њихове гранате су тешке слатке пеперминта; њихова лица су каишеви зачинске коже са уграђеним лицорице-твист антенама и нонпареил очима.</p> <p>“титле =” Висионс оф Сугар Цреатурес: Цанди Поља и печурке ”<br/> цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/> срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/160к160/54ф643539ф41а_-_5-а99752_кидхол02_снаилс_кл.јпг?ресизе=480:*”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Висионс оф Сугар Цреатурес: Цанди Поља и печурке

Дјеци ће се забавити чинећи ове љепше, дивне слатке пахуљице и печурке. Користите их како бисте украшили двориште куће од гингербуржа или поставили минијатурну зимску сцену на плочу покривену шећером “снег”.

Цанди Поља и печурке Хов-То: Када се пресвучете у пластичну нож, изложите лепљиви ентеријер; ово уграђено љепило је примарни алат за састављање ових створења. Што је већа лепљива површина, то ће боље држати делове. Поставите стол са чашама слаткиша, и пустите децу да живахне посластице.

Гљива: Ове печурке створене су придруживањем црвене гумдропа ка бијелој зачинској капи. Жуте киселе гумене длаке чине полка тачке на врху.

Полжи: Ти спорови не могу чекати да се празнични празник заврши. Њихове гранате су тешке слатке пеперминта; њихова лица су каишеви зачинске коже са уграђеним лицорице-твист антенама и нонпареил очима.

<п>Ове слатке колаче су направљене од жваканих пругастих слатких пеперминта, гумдропса, гумијастих црва и прскања непропусних бомбона. Окрените колаће у украси божићних стабала или их поставите за улазна врата куће од гингербреада.</p> <p><b>Како направити божићне карандаше</b>:</p> <p>Ове боце Божићне бомбоне могу се поставити на прозору или полици усред чаробног снега, обешене са дрвета или постављене на улазним вратима гингербреад хоусе.</p> <p><b>Белешка</b>:</p> <p> Ваш алат може постати лепљив; очистите их док идете сапуном и водом.</p> <p><b>Алати и материјали</b>:</p> <p>Кисли гумени црви, необложени црвени гумдропс, као што су тачке, бели гумдропс,<br/> пругаста мекана слатка пеперминта, од цандиварехоусе.цом, нонпареилс у црној и црвеној, пластични нож, зубчица</p> <p> <b>Цхристмас Цанди Царолерс Хов-То</b></p> <p><b>Саставите бомбоне</b>:</p> <p> Сваки возач ће имати пругасто тело пеперминта, гумдроп лице, незаштићени гумдроп шешир и кисели гумени црв као шал.</p> <p> Користите пластични нож да исечите непревучени црвени гумдроп на пола хоризонтала. Одбаците (или једите) доњу половину; врх ће служити као шешир. Одрежите горњи и доњи део белог гумдропа или покидајте мале рупе у њему да бисте открили лепљиви ентеријер; веза ће бити сигурнија када се придружите осталим комадима слаткиша. Поновите за жвакане пругасте пеперминтне бомбоне. Пресећи црв на пола преко средине.</p> <p>Нанесите лепљиве делове слаткиша како бисте формирали колица и обмотали црва око његовог “врата” како би изгледали као шал.</p> <p>Користите зубчицу за затварање ситних рупа у лице пре додавања црних нонпареил очију и црвених нонпареилс за уста. (Врх чекића ће постати лепљив ако се помаже при транспорту непарије.) Користите чисту четкицу за зубе да бисте уклонили непарију из лепљиве зубе.</p> <p>Ако желите, помогните деци да причвршћују жице за висење. Уметните жицу (користили смо 24 метара) кроз орнамент, одозго према доље, све док се крај не испразни. Користећи прсте или клешта за иглице, савијте дно под правим углом и извуците додатак помоћу ношњака за ношење. Савиј крај у куку. Ако је украс тежак, оставите га три дана пре висљења; то ће се отврднути, затезати око жица.</p> <p>“титле =” Божићни Цанди Царолерс ”<br/> цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/> срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/320к320/54ф64353ц558ф_-_6-а99752_кидхол02_гумдроп_царол_кл-17432897.јпг?ресизе=480:*”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Цхристмас Цанди Царолерс

Ове слатке колаче су направљене од жваканих пругастих слатких пеперминта, гумдропса, гумијастих црва и прскања непропусних бомбона. Окрените колаће у украси божићних стабала или их поставите за улазна врата куће од гингербреада.

Белешка: Ваши алати могу постати лепљиви; очистите их док идете сапуном и водом.

Алати и материјали: Кисели гумени црви, необложени црвени гумдропс, као што су тачке, бели гумдропс,
пругаста мекана слатка пеперминта, од цандиварехоусе.цом, нонпареилс у црној и црвеној, пластични нож, зубчица

Цхристмас Цанди Царолерс Хов-То: Сваки возач ће имати пругасто тело пеперминта, гумдроп лице, незаштићени гумдроп шешир и кисели гумени црв као шал.

Користите пластични нож да исечите непревучени црвени гумдроп на пола хоризонтала. Одбаците (или једите) доњу половину; врх ће служити као шешир. Одсекајте горњи и доњи део белог гумдропа или покупите мале рупе у њему да бисте открили лепљиви ентеријер – веза ће бити сигурнија када се придружите осталим комадима слаткиша. Поновите за жвакане пругасте пеперминтне бомбоне. Пресећи црв на пола преко средине.

Нанесите лепљиве делове слаткиша како бисте формирали колица и обмотали црва око његовог “врата” како би изгледали као шал.

Користите зубчицу за затварање ситних рупа у лице пре додавања црних нонпареил очију и црвених нонпареилс за уста. (Врх чекића ће постати лепљив – корисно приликом транспорта непареила.) Користите чисту четкицу за зубе да бисте уклонили неупријело из лепљиве зубе.

Ако желите, помогните деци да причвршћују жице за висење. Уметните жицу (користили смо 24 метара) кроз орнамент, одозго према доље, све док се крај не испразни. Користећи прсте или клешта за иглице, савијте дно под правим углом и извуците додатак помоћу ношњака за ношење. Савиј крај у куку. Ако је украс тежак, оставите га три дана пре висљења; то ће се отврднути, затезати око жица.

<п>Бијели фондант чини слатке сновменове који ће трајати током целе сезоне. Боје мале количине фондант наранџе и црвене боје, како би се направили носови и шалови шаргарепе.</p> <p><b>Како направити Но-Мелт Сновмен</b></p> <p>Ови весели сњежњаци добијају своје облике роли-поли, црвене шалове и шаргарепе од ваљаног фондата, густа мешавина шећера која се често користи како би свадбеним колачима постигла глатку завршну обраду (наћи ћете их у продавницама за пекарство). Чаше за чоколаду стоје за угљене очи и дугмад; кокице лицорице чине шешире.</p> <p><b>Алати и материјали</b></p> <p>Бели фондант (бр. 710-2076), фромвилтон.цом</p> <p>Гел-пасте храњење боје (бр. 601-5127), фромвилтон.цом</p> <p>Чоколадне посуде, штапићи за зубе, тиквица за шећер, шећер за брушење, Но-Мелт Сновмен</p> <p><b> Како да</b>:</p> <p>На површини прашине која је покривена кукурузним жарком, обрушите кугле бијеле фондације како бисте формирали три дела сњегника.</p> <p>Кугле за лепљење с краљевским залеђивањем ако је потребно. Коришћењем боје хране у гел-пасте, затамните мало сјајног наранџаста; обликују се у шаргарепе. Нешто мало црвено за шалове.</p> <p>Направите рупице за зубе за носове, очи и дугмад; гурати у шаргарепу и шаргарепе. Додајте шалове и на врху шеширима. Дисплеј на плочици на којој је “снежана” са шећером за брушење, или постављена испред куће од гингербреада.</p

Љубазношћу Мартха Стеварт
Но-Мелт Сновмен

Бијели фондант чини слатке сновменове који ће трајати током целе сезоне. Боје мале количине фондант наранџе и црвене боје, како би се направили носови и шалови шаргарепе.

Алати и материјали: Бела фондант (бр. 710-2076) и бојење хране за гел-пасте (бр. 601-5127) од вилтон.цом, чоколадних прскалица, зубарица, тулипана за шешир,

Но-Мелт Сновмен како да: На површини прашине која је покривена кукурузним жарком, обрушите кугле бијеле боје како бисте формирали три дела сњеговора.

Кугле за лепљење с краљевским залеђивањем ако је потребно. Коришћењем боје хране у гел-пасте, затамните мало сјајног наранџаста; обликују се у шаргарепе. Нешто мало црвено за шалове.

Направите рупице за зубе за носове, очи и дугмад; гурати у шаргарепу и шаргарепе. Додајте шалове и на врху шеширима. Дисплеј на плочици на којој је “снежана” са шећером за брушење, или постављена испред куће од гингербреада.

<п>Погледајте више инспирисаних идеја од <i>Мартха Стеварт:</i></p> <p><b>Божићна радионица</b></p> <p> <b>Цхристмас Цанди Реципес</b></p> <p> <b>Холидаи Забава</b></p> <p>“титле =” Још великих идеја ”<br/> цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/> срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/160к160/54ф643542136ф_-_1-цанди-трее-мсло1212-мдн.јпг?ресизе=480:* ”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Још одличних идеја

Погледајте више инспирисаних идеја од Мартха Стеварт:

Божићна радионица

Цхристмас Цанди Реципес

Холидаи Забава

Добавить комментарий

*

10 + = 20