Цреативе Холидаи Цанди Декорације Мартха Стеварт

<п>Божићни бомбони могу се претворити у забавне и очаравајуће декорације које ће деца волети да помогну у стварању. Цанди палме, гумдропс и пеперминти постају украси божићних остатака, сновмен, јелени, викендице и још много тога.</p> <p> Гумдропи, гумени црви, киселина и други гумени слаткиши не требају никакво краљевско залеђивање или лепак који се склапа у орнаменте. Слаткиши се пресвуче пластичним ножем како би се изложили њихови лепљиви ентеријери, који пружају сву потребну снагу за креирање снежака, Сантас, царолера, птица и још много тога..</p> <p><b>Како направити слатко дрво</b></p> <p> Слаткиши:</p> <p>Изаберите боје, облике и величине који одговарају предметима или животињама које желите да креирате. Само запамтите да изаберете бомбоне са гумастом доследношћу и да их повежете лепљивим површинама.</p> <p>Да бисмо подметнули колачићу за сладолед, користили смо жвакасто црвено-бијеле колоне за тело, кисели гумени црв за шал, гумдроп за главу, непромијењен гумдроп за шешир, и непарије за очи и уста.</p> <p><b>Технике:</b></p> <p>Користили смо само шест техника за креирање свих врста орнамената.</p> <p>1. Сечење:</p> <p>Користите обичне маказе да исечите уши жвакаће гуме. Снип лицорице плетенице, које су шупље, да формирају бомбоне. Исеците танке траке дугих потеза да бисте направили мршаве рогове и ноге.</p> <p>2. Резање:</p> <p>Користите пластични нож да бисте се прешли на гумдроп, излажући његову личност, тако да ће се слагати још један слаткиш (ако је и гумени, и резни га). Када је могуће, нанијети лепљиве на лепљиве.</p> <p>3. Покинг:</p> <p>Чачкалица је најбоља за покривање малих рупа у слаткишима пре него што додате нечисте очи и уста. Врх зубчице ће постати лепљив & # к2014; корисно приликом транспорта непарије. Користите чисту четкицу за зубе да бисте уклонили непарију из лепљиве зубе.</p> <p>4. Сечење кекса:</p> <p>Користите колачић или аспић за сечење облика од гума и киселина.</p> <p>5. Резање: Да држите равне бомбоне у гумдропу за уши или листове, направите резове у капљицама пластичним ножем, а затим убаците слаткише.</p> <p>6. Висећи: Родитељи треба да помогну са жицама. Уметните жицу (користили смо 24 метара) кроз орнамент, одозго према доље, све док се крај не испразни. Користећи прсте или клешта за иглице, савијте дно под правим углом и извуците додатак помоћу ношњака за ношење ноктију. Савиј крај у куку. Нека тежи украси постављени три дана пре висљења; они ће се учврстити, затегнути око жица.</p> <p>“титле =” Цанди Трее ”</p> <p>срв = * ”</p> <p>/></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Божићни бомбони могу се претворити у забавне и очаравајуће декорације које ће деца волети да помогну у стварању. Бомбоне, гумдропс и пеперминти постају божићни орнаменти, сновмен, јелени, викендице и још много тога. Желите ли све ове године? Постоји тај дух! Пробајте ове украсе за Новогодишњу гозбу или неке од ових природних божићних украса.

<п>Божићни бомбони могу се претворити у забавне и очаравајуће декорације које ће деца волети да помогну у стварању. Цанди палме, гумдропс и пеперминти постају украси божићних остатака, сновмен, јелени, викендице и још много тога.</p> <p> Гумдропи, гумени црви, киселина и други гумени слаткиши не требају никакво краљевско залеђивање или лепак који се склапа у орнаменте. Слаткиши се пресвуче пластичним ножем како би се изложили њихови лепљиви ентеријери, који пружају сву потребну снагу за креирање снежака, Сантас, царолера, птица и још много тога..</p> <p><b>Како направити слатко дрво</b></p> <p> Слаткиши:</p> <p>Изаберите боје, облике и величине који одговарају предметима или животињама које желите да креирате. Само запамтите да изаберете бомбоне са гумастом доследношћу и да их повежете лепљивим површинама.</p> <p>Да бисмо подметнули колачићу за сладолед, користили смо жвакасто црвено-бијеле колоне за тело, кисели гумени црв за шал, гумдроп за главу, непромијењен гумдроп за шешир, и непарије за очи и уста.</p> <p><b>Технике:</b></p> <p>Користили смо само шест техника за креирање свих врста орнамената.</p> <p>1. Сечење:</p> <p>Користите обичне маказе да исечите уши жвакаће гуме. Снип лицорице плетенице, које су шупље, да формирају бомбоне. Исеците танке траке дугих потеза да бисте направили мршаве рогове и ноге.</p> <p>2. Резање:</p> <p>Користите пластични нож да бисте се прешли на гумдроп, излажући његову личност, тако да ће се слагати још један слаткиш (ако је и гумени, и резни га). Када је могуће, нанијети лепљиве на лепљиве.</p> <p>3. Покинг:</p> <p>Чачкалица је најбоља за покривање малих рупа у слаткишима пре него што додате нечисте очи и уста. Врх зубчице ће постати лепљив & # к2014; корисно приликом транспорта непарије. Користите чисту четкицу за зубе да бисте уклонили непарију из лепљиве зубе.</p> <p>4. Сечење кекса:</p> <p>Користите колачић или аспић за сечење облика од гума и киселина.</p> <p>5. Резање: Да држите равне бомбоне у гумдропу за уши или листове, направите резове у капљицама пластичним ножем, а затим убаците слаткише.</p> <p>6. Висећи: Родитељи треба да помогну са жицама. Уметните жицу (користили смо 24 метара) кроз орнамент, одозго према доље, све док се крај не испразни. Користећи прсте или клешта за иглице, савијте дно под правим углом и извуците додатак помоћу ношњака за ношење ноктију. Савиј крај у куку. Нека тежи украси постављени три дана пре висљења; они ће се учврстити, затегнути око жица.</p> <p>“титле =” Цанди Трее ”<br/> срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/54ф64352е8493_-_1-ка99752_хол02_цандитрее_кл.јпг?цроп=1кв:1.0кх;центер,топ&ресизе=480: * ”<br/> /> </picture> <p></span></p> <div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Цанди Трее

Гумдропи, гумени црви, киселина и други гумени слаткиши не требају никакво краљевско залеђивање или лепак који се склапа у орнаменте. Слаткиши се пресвуче пластичним ножем како би се изложили њихови лепљиви ентеријери, који пружају сву потребну снагу за креирање снежака, Сантас, царолера, птица и још много тога..

Како направити слатко дрво

Слаткиши: Изаберите боје, облике и величине који одговарају предметима или животињама које желите да креирате. Само запамтите да изаберете бомбоне са гумастом доследношћу и да их повежете лепљивим површинама.

На пример, да би направили колачић, употребите жвакасту црвено-бијелу колону за тело, кисели гумени црви за шал, гумдроп за главу, непревлечени гумдроп за шешир и непривилице за очи и уста.

Технике: Користили смо само шест техника за креирање свих врста орнамената.

1. Сечење: Користите обичне маказе да исечите уши жвакаће гуме. Снип лицорице плетенице, које су шупље, да формирају бомбоне. Исеците танке траке дугих потеза да бисте направили мршаве рогове и ноге.

2. Одрезивање: Користите пластични нож да бисте се исечили кроз гумдроп, излажући његову љепоту, тако да ће се слиједити још слаткиша (ако је и гумица, и слијепи). Када је могуће, нанијети лепљиве на лепљиве.

3. Покинг: Заштитна зубица је најбоља за покривање малих рупа у слаткишима пре него што додате нечисте очи и уста. Савијач за зубаре ће постати лепљив – корисно када се транспортује без парализе. Користите чисту четкицу за зубе да бисте уклонили непарију из лепљиве зубе.

4. Сечење кукичног резача: Користите колачић или аспић за сечење облика од гума и киселих трака.

5. Резање: Да држите равне бомбоне у гумдропу за уши или листове, направите резове у капљицама пластичним ножем, а затим убаците слаткише.

6. Висећи: Родитељи треба да помогну са жицама. Уметните жицу (користили смо 24 метара) кроз орнамент, одозго према доље, све док се крај не испразни. Користећи прсте или клешта за иглице, савијте дно под правим углом и извуците додатак помоћу ношњака за ношење ноктију. Савиј крај у куку. Нека тежи украси постављени три дана пре висљења; они ће се учврстити, затегнути око жица.