Trebuie să știți despre Brownies Oreogasm

Uneori, în bucătăria Delică este vorba despre stilul de joc. În timp ce ideile de rețetă de brainstorming, am hotărât să facem ceva super peste cap, Oreos ar fi o idee fantastică (în mod evident). Redând Oreo ca un cuvânt, mințile noastre bolnave s-au dus imediat la Big O – și cum poate un Oreogasm ar putea fi un lucru. De ce nu??!

imagine

Chelsea Lupkin

Am făcut ceva. Prin definiție delicată, un Oreogasm este orice, care, după ce ați luat prima dvs. muscatura, scoate “Ooos” și “ahhhs” și “OH Dumnezeul meu” ca nimic altceva. Pentru a fi complet cinstit, acest lucru a provocat reacții sălbatice pe tot parcursul timpului în care l-am făcut. Odată ce a ieșit din cuptor, am terminat.

imagine

Chelsea Lupkin

Iată cum să aveți un Oreogasm: Este, în esență, un brânză de tigaie umplute cu Oreo. Într-o tigaie, se toarnă jumătate de aluat (care poate fi de la zero sau dintr-o cutie), apoi se topeste cu un strat de Oreos, apoi se adaugă aluatul rămasă de brânză. Distracția nu se oprește aici: faceți apoi o lingură de linguriță de glazură de vanilie și folosiți o scobitoare pentru a o roti în jurul băuturii (mergeam aici pentru un efect de cremă). Apoi vine Oreos zdrobit. Pune copilul în cuptor și apoi reține-te! Este pe punctul de a ajunge intens. Lasati-l sa se raceasca, apoi top cu inghetata de vanilie si fudge cald fierbinte si pur si simplu au la ea. Aceasta este pură fericire Oreo.

Videoclipul vă oferă tot ce aveți nevoie, dar dacă doriți o rețetă mai exactă, mergeți aici.

Urmăriți Delish pe Instagram.