7 zile clasice de Valentine’s Day cutii de ciocolată, clasificate

Ghirardelli pătrate sortimentul de ciocolată Valentine

Ghirardelli Assorted Chocolate Squares

Ethan Calabrese

Unul “Meh”

Revizuire: Deși Ghirardelli este, în general, o alegere solidă, ei par să fi pierdut cu adevărat marca asta de data asta. Această opțiune de Valentine’s Day a oferit arome de bla, cum ar fi caramel și cacao întunecat; legătura de la V-Day a fost o cifră de ciocolată neagră și un număr de căpșuni care, în cuvintele unui degustător, “are gusturi ca substanțele chimice”.

ambalaj: Bag standard Ghirardelli, nimic prea fantezist. Acest lucru spune că mă îngrijorează destul de mult pentru a vă oferi ceva, dar nu suficient pentru a vă îngriji de fapt dacă este calitatea.

Destinatar ideal: Șeful sau vecinul sau cineva pe care nu-l plăcești, dar trebuie să te prefac că faci.

Scor: 1.6 / 5

Whisper’s Sampler

imagine

Russell Stover

Inducerul diabetului

Revizuire: Trebuie să începem să vă avertizăm că această ciocolată este drăguță. Whitman’s este o altă discontinuitate a Zilei Îndrăgostiților, care din nou oferă o mulțime de opțiuni pentru nougat și caramel-y, astfel încât să vedem de ce este populară. Cu toate acestea, atunci când cheltuiți atât de puțin pe ciocolată atât de mult, este un lucru dat fiind că veți obține niște produse zaharoase. De asemenea, merită remarcat faptul că cutia noastră nu a venit cu o foaie care să prezinte conținutul, astfel încât în ​​cuvintele unui degustător “tu literalmente niciodată nu știi ce vei obține.

ambalaj: Folia roșie pare a fi alegerea de îmbrăcăminte a clasicilor. Această casetă, ca și omologul său Russell Stover, pare să fie, de asemenea, simplă și pe trend.

Destinatar ideal: Un prieten care are un dinte într-adevăr, într-adevăr, foarte dulce.

Scor: 2.8 / 5

Dove Bomboane de ciocolată

imagine

Jet.com

Cel mai ciudat

Revizuire: Doveurile de ciocolată sunt simple și au ales să rămână la ceea ce știu pentru această inimă de Ziua Îndrăgostiților. Bomboanele vin într-un sortiment de unt de arahide cu ciocolată de lapte, trufe din ciocolată neagră și caramel cremos. Aromele nu sunt revoluționare, dar suplețea moale a ciocolatei merită total. Aceasta este cutia perfectă pentru cineva care dorește să sări peste buzunarele și se bucură de ciocolată din varietatea topit-in-gură.

ambalaj: Inima deformată de tablă este fermecătoare? Indiferent dacă îl urăști sau îl iubești, cel puțin caseta este originală.

Destinatar ideal: Un prieten care vrea să taie BS și doar să ajungă la ciocolată sau în afara cutiei boo thang.

Scor: 3.6 / 5

Russell Stover ciocolată asortată

imagine

Russell Stover

The Timeless One

Revizuire: Această cutie Russell Stover este clasicul ciocolată V-Day pe care ați primit-o de la școala medie și este clasică pentru un motiv. Ciocolata nu suflă mintea, dar este în mod constant interesantă și variată. Cu siguranță are o calitate cumpărată de magazin, dar este suficient de bun ca oamenii să fie totuși fericiți că le-ați primit pentru ei. La urma urmei este ciocolată, și dacă ai cineva ciocolată și nu-l apreciază, trebuie să-i arunci, pentru că nu ai nevoie de genul de negativitate din viața ta.

ambalaj: Inima vine în folie roșie care o păstrează festivă, dar nu prea pretențioasă. Simplitatea face ca un cadou bun pentru o relație care se află la acea etapă mare de luna de miere, unde totul este curcubeu și soare.

Destinatar ideal: Un prieten apropiat sau bomboana nouă pe care ați dobândit-o recent.

Scor: 3.1 / 5

Sortimentul Chocolate Chocolate Godiva, inclusiv Trufele de Valentine’s Day

imagine

Godiva

The Stunner

Revizuire: Să spunem doar că obțineți ceea ce plătiți și din moment ce va trebui să scoți un dolar de top (50 de dolari pentru a fi exact) pentru acești copii, vă putem asigura că sunt buni. Cu toate acestea, trebuie să subliniem faptul că sunt gustoase, dar nu uimitor. Un degustator a descris unul dintre Godiva ca fiind “o îmbrățișare, o îmbrățișare lăptoasă”, în timp ce altul a adus lucrurile înapoi pe pământ cu “trufa de ediție specială, nu atât de specială”. Nu vă faceți griji, în timp ce nu fiecare piesă este delicioasă, există niște situații clare, așa că merită aluatul suplimentar.

ambalaj: Să fim cinstiți, acest ambalaj slabează. Satenul roșu cu un trandafir de țesătură este elegant și superb, cu siguranță câștigătorul departamentului de stil.

Destinatar ideal: BAE. Aceste ciocolată sunt cu siguranță doar pentru asta într-adevăr cineva special.

Scor: 3.9 / 5

Rezervația privată Russell Stover

Russell Stover Private Reserve

Ethan Calabrese

The Underdog

Revizuire: Când am văzut pentru prima oară această cutie, nu aveam așteptări mari, dar având în vedere că aceasta a fost singura sortiment de ciocolată care a fost aproape eliminată de testerii noștri, este sigur să spunem că este un adevărat concurent. La fel ca pe celălalt Russell Stover pe listă, această inimă are multe varietăți, dar, spre deosebire de omologul său, ciocolații par să aibă o sursă de inspirație și aromă mai puțin în spatele lor. Reacțiile globale s-au înrăutățit până la capătul aprobărilor de la degustătorii noștri, așa că dacă căutați ceva bun care să nu fie scump, este o modalitate excelentă de a merge.

ambalaj: În timp ce eram fani ai ciocolatei, ambalajele despre care nu suntem prea siguri. Un degustator a descris caseta ca pe ceva ce i-ai da Tinder Valentine (dar dat fiind cat de popular este Tinder, este un lucru rau?). În timp ce acest lucru poate fi luați-o puțin departe, inima dantelă acoperite este cu siguranta vo-va-voom astfel încât în ​​timp ce aceste bomboane de ciocolată poate fi perfect pentru S.O. Poate că nu le dă bunicii tale.

Destinatar ideal: Cineva pe care îl găsești muy caliente.

Scor: 4/5

Lindl Căpșuni și Trufe de Cream

imagine

Ea scria

Cardul Wild

Revizuire: Unul dintre degustătorii noștri a rezumat aceste mici tratații în următoarele cuvinte: “moale, cremoasă și total diferită”. Nu o să mint, nu am fost mari fani ai ideii de căpșuni și cremă în locul ciocolată pentru Ziua Îndrăgostiților, ci o mușcătură și ne-am umplut fețele. Trufele sunt cremoase și dulci și surprinzător de decadente. Acestea sunt o optiune perfecta pentru cineva care * gura * nu-i place ciocolata (sunt rare, dar exista), dar tu poti sa iubesti oricum.

ambalaj: Lindt a mers pe traseul Ghirardelli și a păstrat cu ambalajul lor obișnuit pentru aceste trufe de ediție limitată, dar trebuie să spunem că rozul deschis este un fel de adorabil AF.

Destinatar ideal: Non-albi de ciocolată haters, mama ta, sora ta, cel mai bun prieten sau oricine este un dulce adevărat dulce.

Scor: 4.4 / 5