Jeff Lewis’s Simple Kitchen Makeover Tips

Met dank aan Jeff Lewis
De ster van Bravo’s tv-show Flippen onthult de ontwerptrucs die hij gebruikt om keukens te maken. Houd uw opgewaardeerde keuken bij met de beste moderne gereedschappen en gadgets, van juicers en stoomboten tot messen en raspen..

Met dank aan Jeff Lewis
Begin met het kijken naar tijdschriften

“Ik ben altijd de man geweest die naar de tijdschriftenstand gaat, 30 tijdschriften ophaalt en voor de televisie op de grond zit met een martini en gewoon op zoek is naar inspiratie.”

Met dank aan Jeff Lewis
Overweeg Open Shelves

“Als je de kasten overdoet, denk ik dat het claustrofobisch lijkt.Ik denk dat open planken of glazen deuren aan de bovenkant en onderkant een ruimte er beter doen uitzien.”

Met dank aan Jeff Lewis
Voeg een barruimte toe aan een keuken

“De keuken is echt een beetje zoals de woonkamer voor mij. Daarom opende ik mijn eigen keuken tot aan de woonkamer, ik deed een bar met barkrukken, het faalt nooit: ik probeer altijd mensen in de woonkamer te dwingen , maar ze zitten altijd in deze bar in de keuken. ‘

Altijd consider the size of your space.

Met dank aan Jeff Lewis
Houd apparaten klein

Houd altijd rekening met de grootte van uw ruimte. “Zet geen 48-inch bereik in een kleine keuken.”

Met dank aan Jeff Lewis
Verander de kabinet trekt

“Het updaten van de pulls kan voor heel weinig geld een grote transformatie zijn.We zijn nu overal op deze websites op zoek naar geweldige hardware.Ik denk nog steeds dat restauratiehardware de markt in een stroomversnelling heeft gebracht met betrekking tot het trekken van kasten.”

Denken about extra storage, like space for cleaning supplies, extra dishes, and linens.

Met dank aan Jeff Lewis
Investeer in een goede kast

Denk aan extra opslag, zoals ruimte voor schoonmaakbenodigdheden, extra servies en linnengoed. “Het belangrijkste is de laatste tijd de kastruimte, mensen zijn nu geobsedeerd door kastruimte, ik merkte het tien jaar geleden niet zo erg, maar nu vooral.”

Добавить комментарий

*

35 − = 33