Заборавите торту – Ваша венчање заслужује кутију сира

Мурраи’с Цхеесе није почео да постане први пут у процесу планирања венчања; њихови купци су то учинили на тај начин. “Људи су почели да долазе са сликама из Пинтереста од слојева колача направљених од точкова сира и да питају да ли ћемо направити једну за њих”, објаснио је менаџер за угоститељство Леигх Повер. “Очигледно, они су велики у Енглеској и помислили смо” зашто не ?! “”

Продавница у Њујорку у било ком тренутку продаје приближно 350 врста сира, тако да је њен тим добио посао, тражећи сиреме одговарајуће величине, облик и укусне профиле како би се уклапао у паров стил. Обично се питају о омиљеним сиревима парова, обрађујући га као изградњу сира плоча, а такође одређују колико ће вам сервиса требати – и праве боје – тако да он изгледа ближе традиционалном колачу.

Сир Tower

Цандаце Браун Дависон

КУПИТЕ САДА Прослава у Блоом Сируп Товеру, $ 275, Мурраи’с Цхеесе

“Људи воле брие, али традиционални француски брие има тенденцију да буде стварно кратак и равномеран, и то не изгледа добро. Неки људи долазе и желе пармезанско коло”, рекла је Повер, указујући на точак величине ауто гуме – “али то је 90 килограма сира. Већини вјенчања не треба толико парм.”

После првих неколико, уста су се ширила, а алтернатива за торту постала је толико популарна да је Мурраи почео да нуди своју линију потписних кула са четири опције за избор. Од четири, Целебратион Ин Блоом је најпродаванији, с обзиром да се његови четири класична бела-сродна сира укрштају и стварају оно што изгледа – на први поглед – највише као класична торта.

Сир Tower

Цхелсеа Лупкин

“Ми ћемо координирати са планером вјенчања и цвјећарницом како бисмо добили цвијеће или траке које одговарају тему бриде и младожења”, објаснио је Повер. Тај завршни додир је оно што заиста чини да је торањ изгледао највећи-дан-од-вашег живота.

Чак и ако немате никакве планове да кажете, наредних пет до десет година, нисте без наде: Трговина такође продаје двокрилну куку за 75 долара. Доказ да никада не смијете дозволити ништа – као прстен или приједлог – држите се од живљења својих снова. Без обзира колико су сисавци.

Пратите Делисх он инстаграм.