Људи су опседнути овим невероватним Каваии колачима

Прилично смо укључени у Пинтерест, морамо наћи драгуље попут ових кремастих шпагета, али смо се чак и чудили када смо видели све невероватне Каваии Цаке ролнице које су свуда провале. Популарно у Јапану, ови колачићи за торте су слични као што су слатки и пухасти. Они могу бити крајњи забавни дезерт: посматрајте очи својих пријатеља док вас пита како на земљи стављате плесну салсу девојку на комад торте.

слика
Шећер мозга

Вероватно их познате као швајцарски Роллс, тако да они нису баш револуционарни по свом укусу и стварању. Предивани обрасци и декали који сада облађују колаче су оно што ови колачи готово сувише слатки да једу. Скоро.

слика
Сугари Винзи

Они се појављују по целом Пинтересту, и узимају мало вежбања за стварање, али ови колачићи за торте су потпуно вредни тога. Па, како их правите?

Према Авв, Сам, најлакши начин укључује постављање вашег дизајна на папир за пергамент и замрзавање пре него што га пренесете на колач. Звучи изузетно слично начину на који смо вас научили да ставите лице на торту. Дакле, док вам треба мало више напора него колач од торте, не можемо тврдити да резултати нису вриједни.

Узмите пун рецепт и метод на Авв, Сам.

Не заборавите да га причврстите касније! За више, пратите Делисх на Пинтересту.

каваии cake rolls

Авв, Сам

Пратите Делисх на Инстаграму.