Треба да пробате Старбуцксов буттербеер Фраппуццино

Све што је требало је био увод у пиће Ј.К. Ровлинг пре скоро двадесет година за Буттербеер да званично преузме свој живот. Захваљујући неким стварним јунацима који су частили Харри Поттер франшиза у облику хране, можете купити марсхмалловс, крофне и колачове колаче инспирисане Ровлинговим пиће са укусом буттерсцотцх-а. Али сада се чини да Старбуцкс (тајно) упада и на акцију Буттербеер, јер постоји стварни Буттербеер Фраппуццино који можете наручити из ланца кафе – и лако је АФ направити.

Погледајте овај пост на Инстаграму

#буттербеерфрап

Пост који дели Ева (@ свимликеагирл22)

Пошто је ово ставка тајног менија о коме говоримо овде, очигледно ћете морати конкретно рећи вашој баристи шта да ставите у пиће. Све што треба да урадите је да затражите Цреме Фраппуццино базу (обавезно питајте за цело млеко!) Са три пумпе карамелног сирупа и три пумпе сирупа од тофи-ора на врху с шлагом и карамелом. Неће изаћи изгледати лепо и шарено као Уницорн Фраппуццино, али то је проклето укусно, и то је стварно све што је битно.

Ако сте свесни да додате неку магију у вашу исхрану, али открију да не можете смањити Визардинг Ворлд оф Харри Поттер, ова једноставна измишљотина треба да уради трик. Само обавезно сакријте га од било ког Мугглеса.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.