Тацо Белл продао 500 милиона Доритос Лоцос Тацос за нешто више од годину дана

Хладан Ranch Doritos Tacos Locos

Тацо Белл

Да ли сте пробали Доритос Лоцос Тацо из Тацо Белла? Ако сте тако помогли, велики бренд достигне велику прекретницу. Компанија је најавила да је преко 500 милиона Доритос Лоцос Тацос продато широм земље.

Према Фоодбеаст-у, Тацо Белл је продао 500 милиона марака након само 14 месеци продаје Доритос Лоцос Тацос-а, који сада долазе у шкољке Нацхо Цхеесе и Цоол Ранцх. Да би погодио импресиван број, Тацо Белл је морао продати у просеку 1,1 милиона Доритос Лоцос Тацос дневно. То је пуно тацоса.

Море Фром Делисх: Иза основних Тацос и Топпингс

Током протеклих 14 месеци, Тацо Белл је користио невероватне 46.875.000 фунти говедине, 7.812.500 килограма сира, 15.625.000 килограма парадајза и 15.625.000 килограма сирастих тацо шкољки. Очигледно је да би 500 милиона Доритос Лоцос тацос покривало 852 фудбалских поља, или би се поставило у линију да ће двапут кружити земљу.

Још од журке: најбољи тацо спотови у земљи

Још једна упечатљива статистика односи се на послове. Само производњом и продајом Доритос Лоцос Тацо, Тацо Белл је успио створити 15.000 нових радних мјеста. Сада када Доритос Лоцос Тацос постаје нови фаворит фанова, једино питање је: Колико ће Доритос Тацос Лоцос продати Тацо Белл у наредних 14 месеци?

Да ли мислите да ће Доритос Лоцос Тацос и даље бити изузетно популаран? Или мислите ли да је то мудрост која ће на крају изгубити замах?

Пронађите одличан садржај хране на Делисх:


Потражите савршени рецепт са наше странице
Сазнајте најновије вести о исхрани
Узмите књигу са рецептима да бисте сачували омиљена јела
Пријавите се за наше бесплатне билтене
Погледајте нас на Фацебооку, Пинтерест и Твиттеру