Светска серија пивског понга је потпуно апсурдна, нежна и драматична као што бисте очекивали

Светска серија пивског понга је неугодна и агресивна. То је оно што ћете добити ако се забави кућа и подземни раве удруже снаге: 500-нешто играча и њихова посеска бацање лоптица, пијење пива и викање једне у Лас Вегас казину. Али то није само забава за прерасле фрат бросове. Постоји изненађујућа количина срца – упркос свему говору. На крају скоро сваке утакмице видећете одрасле мушкарце да се љубиљу на образ и жене загрпљују своје опозиције као да су били пријатељи много дуже од 10 минута с којима су се суочавали.

слика

Царло Сиозон

Оснивач Билли Гаинес, бивши адвокат који се одрекао свог данашњег посла да се више фокусира на пиво, водио је први догађај 2006. године из Мескуитеа, НВ, као начин да се заједница коју је набавио на својој веб страници БПОНГ.цом лице у лице. Наградни фонд је био 10.000 долара и било је 85 тимова. Овогодишњи догађај је имао 55.000 долара за грабе, а 250 тимова се такмичило за то. Било је враћених шампиона, најбољих пријатеља и 90-годишње баке са болесним надбацивањем.

слика

Царло Сиозон

Да бисте заиста разумели такмичење, морате се упознати са тим људима. Они су најстрашнија гомила икада – зато што им је лопта живот.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

+ 57 = 64