Све што требате знати о великим зеленим јајима

Много чудних ствари изашло је из 70-тих, али ниједан од сумњивих културних феномена и даље нема исту тежину као Велико зелено јаје. Не, то није модна изјава, нити је то нешто што ви и ваш партнер можете учинити само иза затворених врата; то је грил. И ако желите себи познавалац роштиља, морате знати више о томе.

Погледајте овај пост на Инстаграму

ЕГГтоберфест је 7 дана! Проверите да ли ћете бити тамо. Ови ЕГГ ће бити тамо и пушити! Сигурно ће бити пуно срећних дворишта за #ЕГГтоберфест! . . . . . . . . . . #фоодиеграм #цхефсофинстаграм #фоодие #фоодпорн #фоодловер #фооданддринк #цхеатдаи #еатс #форкиеах #фоодстаграм #инстацхефс #фоодпицс #гриллинг #гриллмастер #грилллифе #гриллпорн #барбецуе #ББК #камадо #БГЕ #БигГреенЕгг # ЕГГтоберфест2017 ��: @биггреенегг

Пост који дели Биг Греен Егг (@ биггреенегг) на

То је … Велико зелено јаје! Рођен 1974.

Бизнисмен Ед Фишер покренуо је своју компанију – са само једним производом – у Атланти, ГА, са Биг Греен Егг продавницом. Све што је продао је био шпорет на шљунку, моделован по вековном кинеском дизајну који се касније користио у Јапану у 3. вијеку.

Погоњено је угљем.

Велико зелено јаје, попут већине традиционалних роштиља камата, ради на угљу. То значи да може радити и као пушач. База и поклопац су у потпуности покривени керамиком у зеленој нијанси потписа марке.

Можете купити роштиљ у седам различитих величина.

Они се крећу од Мини, који има 10-инчну решетку за гриље која може да прилагоди око две пилеће груди до 2КСЛ – 29-инчног бехемота који може кувати 40 хамбургера одједном. Већина људи пролеће за Великом (стандардна цена је 859 долара). Можете лако створити довољно хране за вечерњу забаву: осам зрна или седам комадића ребара.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Погледајте ово слатко подешавање. Изгледа као срећа за нас! Како је постављен твој ЕГГ? Столна, гнезда или спољна кухиња? . . . . . . . . . . #фоодиеграм #цхефсофинстаграм #фоодие #фоодпорн #фоодловер #фооданддринк #цхеатдаи #еатс #форкиеах #фоодстаграм #инстацхефс #фоодпицс #гриллинг #гриллмастер #грилллифе #гриллпорн #барбецуе #ББК #камадо #БГЕ #БигГреенЕгг

Пост који дели Биг Греен Егг (@ биггреенегг) на

Да, они долазе само у једној боји: зелени.

У име компаније, хајде.

Велики зелени јајни суперфанци постоје – и они су преко интернета.

Зову се Еггхеадс, а чланови покрећу више локација. Постоји ГреенЕггерс.цом, која себе назива “оригиналном онлине заједницом за фанове Биг Греен Егг”. Можете такође посетити ЕггхеадФорум.цом, који је – претпоставио си – постао невероватан списак форума намењених популарном грилу. И ако више волите да своју љубав волите споља, а не иза рачунара, Биг Греен Егг производи надувавање, маскота од 5 стопа за приказивање.

Постоји ЕГГфест скоро сваки викенд.

ЕГГфестс су годишњи, регионални фестивали бачени широм земље – чак и Аљаска има један. Уобичајено је да ћете наћи цоок-оффс, тастере и попусте. Велико зелено јаје држи листу на свом званичном сајту. Од времена када смо објавили овај чланак, догађаји су планирани до новембра.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Колач од великог зеленог јаја на грилу #биггреенегггрилл #гриллцаке #гроомсцаке #инстацаке #алледибле #хамбургер #хотдог #грилл

Пост који дели Јеание Ницоле Смитх (@јеаниес_цакес)

Роштиљ је инспирисао тренд печења.

Фацебоок страница Биг Греен Егг има цео албум посвећен фотографијама торте – конкретно, фотографије торти учињене да изгледају као иконични зелени грил. Популарни су на рођенданима и Дану оца, али један пар је чак и наручио колач од великог зеленог јајета за своје венчање!

Велико зелено јаје води часопис.

Ако онлине форуми не прају свраб, постоји званична публикација која се појављује наизглед спорадично. Биг Греен Егг Лифестиле је првобитно покренут у 2011. години, а, према грчкој страници, било је осам тома – један сваке године.

Чак имају и музеј.

Налази се у штабу Биг Греен Егг у Атланти, Џорџија. Неки од најранијих модела су тамо приказани, као и Еггзилла, прототип од 6 стопа високог зеленог јајета. У згради су и продавница поклона са додатком за печење на жару, као и тестна кухиња. Ако имаш среће, видећеш неке куваре на послу!

Погледајте овај пост на Инстаграму

Еволуциа Биг Греен Егг в одному фото: от нај-больших записеј до лимитовани серии кольоро ултрамарин. В центре – батько-основатель бренда Ед Фишер. Атланта, США #грилл #бге #биггреенегг #биггреенегглифе #биггреенеггукраине # музеј #биггреенеггмусеум #фоод #фоодпорн #гриллинг

Пост који дели БигГреенЕггУкраине (@ биггреенегг.уа) на

Не можете га купити на Амазон.

Велико зелено јаје дозвољавају одређеним трговцима да носе своје производе – а Амазон није један од њих. У ствари, не можете купити једну онлине било гдје. Сајт Биг Биг Егг има функцију под називом Финд А Деалер који ће вас директно упутити до сјајних, зелених грла.

Има толико куцања.

Остали брендови покушали су да искористе Фисцхеров успех; често му се приписује популарност камада у Америци. Можете пронаћи јефтиније “факе” скоро свуда где се продају роштиљ: Да, чак и на Амазон – и да, у бојама које нису зелене.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

46 + = 49