Све што треба да знате о томе како да добијете ‘Ицед’

Ако никад ниси био лид, размислите о себи срећном – и чувајте се овим знањем.

То је више пијанство него пијана игра.

Ево како то функционише: Једна особа сакрива флашу Смирнофф Ицеа, за коју знају да ће њихова мета наћи. Када га несрећни чупак нађе, од њих се захтева да се спусте на једно колено и загрче читаву флашу.

Веб локација под називом Брос Ицинг Брос је призната што га чини популарним.

БросИцингБрос.цом више не постоји, али када је покренута, служила је као центар за видео записе и фотографије људи који су добили Ицед. Већина првих снимања догађаја догодила се у кућама за фрат.

Тренд је експлодирао 2010. године.

Нико не може прецизно одредити када је Ице-инг неко постао “ствар”, али ако сте ишли на колеџ у касним нечима, вероватно сте били сведоци почетка. Током 2010, Тхе Нев Иорк Тимес, време, и друге публикације су писале о шалама.

Постоје строга правила.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Меиер се последњи пут примети # # “Ви сте # кола као #ице …”

Пост који дели Синерги Интерацтиве (@синергиинниц)

У видео снимку под називом “КАКО ДА ЛИ ЈЕ БРО БРО” постављено на ИоуТубе у јуну 2010, они су постављени.

 1. Ако сте брод и проналазите Ице који је сакривен, морате га показати на небо, отворити га, узети колено и потегнути га. “Ако то не учините, никада не можете никако да се баците на лице, а ви уствари немате брат”, изјавио је самопрокламовани брат у видео запису.
 2. Према видео-снимку, то је брос Ицинг брос – нема мотива. (Али до сада, шала је превазишла све родне баријере. # 2018)
 3. Ако је брод имао Лед на њему када га неко покуша да га изведе на лед, брод који га је излијекао, лези назад и мора да загрли оба Ицеса.
 4. Мораш да сакријеш Лед како је то Ускршње јаје. Не можете само да предате леду и присилите их да га пију. Бро се мора трудити пре него што други брати колено.

  Смирнофф Ице је био око десет година пре него што је Ице-инг пао.

  Бренд водке уведен је Ице 1999. године. Како се наводи на етикети, то је “малт напитак”, што значи да се пива као пиво и да у њему нема водке.

  Сматра се да је то “гирли дринк”.

  Погледајте овај пост на Инстаграму

  Радије бих се зезао са мојом фамом него да се борим кроз понедјељак. Да ли је то викенд? ����♀���� и ја вам недостаје оба ��❤�� #бигандлиттле #бигсис #сиб #бестфриенд #ице #смирноффицед #смирнофф #смирноффице #веекендвибес #сороритисистерс #твинтоверс

  Пост који дели Каилин Франклин (@каилинфранклин) он

  Смирнофф никад није отворено признао да је њихов лед био за жене, али многи људи мисле. Међутим, неки људи данас признају популарност “пића” за популарност пића.

  Смирнофф није био укључен у стварање шале.

  Тако кажу – али бренд је имао руку да узме БросИцингБрос.цом. Убрзо након што је Ицинг преузео колеџне кампусе, сајт је уклоњен, а Смирнофф је дао изјаву АдАге-у. “[Смирнофф Ице родитељ] Диагео је предузимао мере да заустави ову злоупотребу свог бренда и ознака Смирнофф Ице и да јасно каже да” лице “није у складу са нашим маркетиншким кодом, а Диагео, Смирнофф Ице , или било кога повезано са Диагео-ом, “изјавили су представници брендова.

  Никуда нисте сигурни.

  Погледајте овај пост на Инстаграму

  Добио сам га РЕАЛ добро са овим “првим изгледом” #сховедом 〰 како бих видио како се све десило #тимпониоматримонио ��: @бсимкова

  Порука коју је поделио Маицие Тимпоне (@маициет)

  Скоро недавно, девојка из сенке сваког момка постала је Инста позната по томе што је њен свијет који је ускоро постао супруг на венчању. Она је чекала на њега када се окренуо током првог изгледа. Погледајте кроз #ицед хасхтаг на Инстаграму и наћи ћете још више: за канцеларију, плажу, спаваћу собу.

  Пратите Делисх он инстаграм.

  Добавить комментарий

  *

  1 + 3 =