Спициест Фаст Фоод Мену Итемс-Рангирано

Потпуно обелодањивање: обично сам умањен када је у питању зачињена храна. Могу да се нађем са неким стандардним биволским крилима, али било чему спициер од тога и плакам. Тако да када сам почео да чујем о свим овим новим преовлађујућим предметима који се појављују у великим ресторанима брзе хране, било је уз пуно узнемиравања које сам упутио да их све пробам. Зове се зртво за посао.

Одлучио сам да оценим ниво зачина / топлоте на скали од једног до пет пламена, а један је “Да ли је ово шала?” а пет је седми слој пакла. Свеукупно мишљење: Када је ријеч о “зачињеној” етикети у ланцима брзе хране, немојте вјеровати узбуђењу.

Буффало Цхицкен Ранцх МцЦхицкен

Мекдоналдс

Мени Опис: Хрустовито мекхирино патти преливено са сосом Буффало, ранчом од буттермилка и салатом од леденог брашња сервираног на тост.

МцДоналд's Buffalo Ranch McChicken

Мекдоналдс

Ово је прилично стандардан пилећи сендвич са бисловим сосом – сви смо га имали. Зачини овде практично није ништа, а ја нисам пробао овај наводни “ранч”. Ако вам је потребан “окус” бизона, а не стварни бифтек “топлота”, овај сендвич ће радити сасвим добро.

Фиери Доритос Лоцос Тацо

Тацо Белл

Мени Опис: Хрустљави тацо испуњен је зачињеним говедом, салатом и цхеддарским сиревом у љусци инспирисаној зачињеним Доритос Цхипом који је зачињен зачињеним и кречним.

Тацо Bell Fiery Doritos Loco Taco

Тацо Белл

Већ сам се трудио да покушам било који од Доритових тацосова – надао сам се да ћу држати своје достојанство нетакнуто – али сам био пријатно изненађен овим. Ниво зачина се осећао управо за мене, али можда је мало кротан за нешто означено као “огњено”.

Срирацха Куесарито

Тацо Белл

Мени Опис: Срирацха Куесарито је напуњен са зачињеним говедином, латинским пиринчем, Срирацха Црема, за који ланац каже да је њихов најсевернији сос, павлака, завијена у грилованој куесадилли, натопљеном топљеним сиром.

Тацо Bell Sriracha Quesarito

Тацо Белл

Нисам ни знао да је то постојао, али када сам је видео, то је био купац који није био у прилици да купи. Сигурно је рећи да срирацха има “тренутак” и ово је хибрид куесадилла а буррито у потпуности искоришћава зависност од сиса. За мене је топлота била умерена и кремасти квалитет сома направљен за изненађујуће укусно искуство Тацо Белла. (Не, нисам дио њиховог ПР тима.)

Класични зачински пилећи сендвич

Венди’с

Мени Опис: Класична пилетина дојке упијају се мјешавином паприка и зачина. Топ са мајоом, зеленом салатом и парадајзом.

Венди's Classic Spicy Chicken Sandwich

Венди’с

Стидим се да кажем да се годинама буквално плашим овог сендвича. Увек сам избегавао покушај, под претпоставком да би био превише зачињен за мој укус. Погрешио сам. Једва сам могла да препознам било какво зачини под густом шљоком мајоне која је била на врху овог сендвича.

Гхост Пеппер Фриес

Венди’с

Мени Опис: Класичан, помфрит са природним пржилицама, преливен је свежим јалапеносом, сосом дух паприке и топлим цхеддарским сосом.

Венди's Ghost Pepper Fries

Венди’с

То је била тачка менија за коју сам највише плашио: Некада сам гледао како неки пријатељи једу духове бибера и стварно су мислили да умиру. Духови папери имају репутацију да су најзабавнији бибер у свету, и овде, они пакују мало топлоте. Али сос од сира и сос од духова помазе да га избалансирате, тако да то није било непријатно искуство. Искрено, био сам шокиран што сам се враћао на више – али сумњам да ако стварно буде било шта блиско врућини стварног духовитог бибера, не бих био тако опуштен писати ово.

Јалапено Фресцо Цхицкен Сандвицх

Венди’с

Мени Опис: Класична зачињена пилећа прса преплављена је свјежим, коцкастим јалапеносом, сосом од духова, соком Цолби пеппер јацк на црвеној јалапено.

Венди's Jalapeno Fresco Chicken Sandwich

Венди’с

Пошто је већ утврдио да класичан зачински сендвич пилећа озбиљно недостаје зачини, овај сендвич је све о сосу дувана и јалапеносу. Врућина је на пару са помфритом помфритом, иако нисам добио никакве индикације да је лепиња допринела искуству.

Истраживачка напомена: Покушао сам да пробам Јалапено БЛТ Вхоппер Бургер Кинг-а, али ми је служио верзију без јалапеноса; и МцДоналд’с Јалапено Доубле Бургер – који није био доступан на мојој најближој локацији. Мисао је та која важи.

Пратите Делисх он инстаграм.