Шта је стварно као печење за Интернет – када сте тотално топични

Када је Матт Адлард рекао својој девојци да жели да започне ИоуТубе канал где је пекао – без мајице – она ​​је одговорила управо на начин на који бисте очекивали некога: “Сећам се ноћи када сам отишао кући и рекао јој:” Ја сам ово ће почети, а име је Топлесс Бакер. ” Само се шмурила и насмејала се на мене “, сећа се Адлард. Идеја је била само шала међу пријатељима који су знали колико је досадно Адлард био са његовим послом од девет до пет година, али једина ствар која се смеје о Топлесс Бакеру годину дана након њеног лансирања је лудак успех који је имао.

слика

Јонатхан Боултон

Број обожаватеља преко Адлардових ИоуТубе, Фацебоок и Инстаграм канала износи скоро пола милиона, а то му је омогућило невероватне прилике. Недавно је потписао партнерство са Матцх-ом, који га је обишао у земљи која је домаћин кувања часова за појединце. Менији – један за јутарњи вечер, један за трећу вечеру и један за поноћни састанак – добар је показатељ бренда Адлард који иде за.

слика

Јонатхан Боултон

И – да – чак и његова девојка је на броду у овом тренутку. “Она сада воли Топлесс Бакер-а”, каже Адлард, “не дозвољавам јој да прочита коментаре ИоуТубе-а”. То је зато што оне добијају веће Кс-оцјене од ПГ-13. Адлард не мора тражити тешко за њих; Остаје на скоро сваком видео снимку који снима. Узорковање: “Тај колач није једина ствар која треба да иде у фрижидер да се охлади неколико минута.” “Уђите у мене, причам о торти, очигледно.” “Надам се да торта није једина ствар која је седам инча.” “Шта сте опет пекли? Извините, одвратио сам се.”

слика

Јонатхан Боултон

Али Адлардов штит није све коже и голе колаче, мада их стварно, стварно добро замрзава. Одрастао је са отацом кувара, и док је већину савјета свог оца поставио као дете, Адлард је ипак успео да наследи неке главне вештине. Он је савладао све најтеже трендове – сјајне торте са огледалима, сложене торте са питаром, макароне – и сваке седмице причињавају његову публику.

Уобичајено је да Адлард држи кецељу док је снимао, али када је достигао 100.000 претплатника ИоуТубе, он га је скинуо. Вентилатори су покушали да га убеди да иду без дна, али Топлесс Бакер још увек није пристао: “Ако дођем до милион и морам да направим епизоду без дна … Бринем се да стигнем до милион!”

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.