Повратак паметног пића: Браин Тоник

Враћајући се дан, када је Раве култура тек постала субкултурна пунцх линија која је данас, “паметна пића” ме је завела. За разлику од енергетских напитака (који су напуњени кофеином и непознатим стимулансима) “паметна пића” су били незаконито гориво за све вечерње плесне забаве из различитих аминокиселина и воћних сокова. То је оно што су људи пили да остану хидрирани на плесном поду, останите забавне са подијумског плеса и останите стимулисани када ниједан фармацеутски или психотропни лек није доступан. Концептуално, волео сам идеју о пићу који би учинио да се осећам, у најбољем случају, паметнијим и, барем, више ангажованим. Нажалост, након пада неколико осам унун чаша зелених зелених ствари, осећао сам само потребу да посјетим купатило.

Од тада, “паметна пића” су пала из услуге и остала у јавном памћењу као рани предак небројеним енергетским напицима. Али не бојте се, нису потпуно мртви. У ствари, васкрсење може бити на снази.

Браин Тоник је органско, косерно, ботаничко базирано, не кофеинско намазано пиће посебно дизајнирано и пласирано на оне којима је потребно више менталног фокуса и јасноће. Како се ово разликује од вашег трчања млинског енергетског напитка? Па, недостатак кофеина је најзначајнија разлика, а због тог недостатка имате пиће намијењено да вас држи фокусиран, а не будан.

слика

Уз обећање повећања когнитивних перформанси природно, Браин Тоник избјегава све високо-шећерне / високо фруктозне кукурузне сирупе тих танко-енергетских напитака. Израђен од пријатног слатког агавиног сирупа (који је издржао доста спорних контроверзи) и заштитне мешавине холина, елеутхероцоццус екстракта, екстракта рходиола росеа, ДМАЕ и плаво-зелених алги (од којих ниједан није стварно домаћинство), овај газирани мозак еликсир убрзава здравље преко коњске снаге.

Сама пића је најбоље уживати хладно и право из конзерва (боја стварне течности није превише заљубљена) и држи посебан и освежавајући грејпфрут и кречни укус који произилазе из природних екстракта цитруса. Мелодично је слатко, а не цвијеће, а завршава се чисто и лагано без алкалног окуса. Али у стварности, укус пића није превише важан у поређењу са његовим намераваним резултатима. Какви су били резултати? Иако то није било попут буке еспреса (нити би требало да буде), осећао сам се мало више присутним и фокусираним сат времена (у 15х после ручка) да би се нормално осећао мало мање ментално агилно. Док сам сигуран да постоје више природних сокова и хране за побољшање мозга, Браин Тоник је обећавајуће рјешење за менталну тишину и магнетну маглу.

Мозак Тоник је доступан у лименкама од 8,4 оунца (отприлике $ 2,49) и продаје се на Фруитфул Ииелд, Моллие Стоне, Витамин Цоттаге и Маркетс Вхоле Фоодс.