Подземни корисници потражују фалсификовано оглашавање за 11-инчни дугорочни претплатник

Ажурирање (24. јануар 2013.): У уторак, 22. јануара 2013. године, двојица мушкараца из Њу Џерзија поднела су тужбу против Субваи-а за слање сендвича који нису заправо дугачак 12 инча Ассоциатед Пресс. Адвокат тужиоца, Степхен ДеНиттис, тражи статус класне акције. “Случај се односи на држање компанија да испуне оно што су обећали”, рекао је он за Ассоциатед Пресс.

ДеНиттис каже да он и његови клијенти, Јохн Фарлеи и Цхарлес Ноах Пендрацк, желе компензацијску штету и да Субваи промени своје рекламирање у складу са оним што стварно пружа потрошачима.

Обично смо у реду да знамо да пламен бургер који наручујемо на шалтеру неће бити савршена слика као у реклами. Или да соћулне шкампе које играју преко наших ТВ екрана вероватно неће заправо личити на оне који се спуштају на наше таблице. Међутим, многи очекују да ће ланац сендвича који нуди ножни сат на свом менију заправо послужити у подножју. Жао ми је, купци су приметили да то није случај на Субваиу.

Метро Sandwich Foot-Long

Фацебоок / Субваи

Још од журке: Испитивање метроа Доритос Нацхос, Копија Тацо Белл

Према Нев Иорк Пост, Матт Цорби из Аустралије објавио је фотографију на Фејсбук страници на Фацебооку, на којој је приказан мерни штап против његовог “подножја”, који је погодио само 11 инча. Његов наслов: “Субваи плс респонд.” У време штампања, фотографија и фраза су добили више од 129.000 “сличних”. И Цорби није био сам у свом открићу.

слика

Фацебоок / Субваи

Тхе Нев Иорк Пост извештава да је велики број осталих бх. суботе поставио сличне слике и тражио објашњења. Један Фацебоок корисник, Бен Висеман, додао је овај наслов са фотографијом овог подножја од 10,5 инча: “Захтевам бесплатне сендвиче Субваи до краја живота или ћу тужити за лажну рекламу.”

Док су неки били љути (Висеманова порука је била у АЛЛ ЦАПС-у), други су се питали да ли је то била само невина грешка сендвич ланца. Корисничка теорија Реддит-а о томе зашто је суб био стидљив један инч морао је са хладним сендвичом против врућег. Када сендвичи почну хладно, они одржавају своју величину, али када се сендвич служи врућим и након тога постане хладан, може доћи до скупљања.

Још из Делисх-а: 10 најсмешнијих рекламних реклама за Супер Бовл

Шта мислиш? Да ли би се подземна железница налазила одговорна за лажно оглашавање? У случају стопала, величина је важна?

Пронађите одличан садржај хране на Делисх:

Потражите савршени рецепт са наше странице
Сазнајте најновије вести о исхрани
Узмите књигу са рецептима да бисте сачували омиљена јела
Пријавите се за наше бесплатне билтене
Погледајте нас на Фацебооку, Пинтерест и Твиттеру