Ови третмани сладоледа у облику паса чине људи који су одушевљени

Сенки. Они су дивни – да, добро, драго ми је да се слажемо. Сладолед: несумњиво један од најбољих десерта. Затим је сладолед који изгледа као штене – као што је, узећете кашику до своје чудне мале главе. Ух … неке од најбољих ствари у животу заиста никад не треба сарадња. Случај у сврху: кафић на Тајвану одлучио је да третира сладолед у облику паса, а људи су одушевљени (и с правом)!

Погледајте овај пост на Инстаграму

豆豆 吃 不到 就 雪兒 狗狗 吧 也好 可愛 # 高雄 美食 # 高雄 鳳山 # 鳳山 美食 # 如 如 ㄘ #јццо 照片 照片 # 狗狗 冰 # 雪兒 # 伯爵 奶茶

Пост који дели Венера (@хсуехјубаби)

Према Тхе Страитс Тимес, сваки “пас” од Тхе Ј.Ц.цо Арт Китцхен траје до пет сати. Долазе у три пасмине паса са различитим укусима. Да ли вам то звучи чудно??!

Лабрадор је зрно сив. Чоколадни навијачи требали би ићи за Пуг, а Схар Пеи има укус кикирикија. Свака кошта између 100 и 188 тајванских долара (што би било 3,50 долара – 6 долара) Фок Невс.

За стварање паса запослени употпуњују калупе са “јединственом смешом која замрзава и ствара косу изгледу текстуру”, Тхе Страитс Тимес белешке. ХАИРИ ??? Као што је Ранди Јацксон цирца амерички идол рекао би: “Биће то не од мене, ДОГ.”

Погледајте овај пост на Инстаграму

沙皮狗

Пост који дели 李威 呈 (@ веивеи8896) на

Особље примењује завршне додусе након што се штене леденог стаја складиште на -22 степени Целзијуса. Пошто животни третмани су толико популарни на друштвеним медијима, Ј.Ц.цо има проблема са одржавањем потражње, према речима Тхе Страитс Тимес, и може само 100 пси дневно.

Погледајте овај пост на Инстаграму

療 癒 系 冰淇淋 狗狗 蛋糕 这 怎麼 下 得了 手 啦 ………

Пост који дели 楊珮琳 (@ линг630729) он

Један корисник на Твиттер-у је објавио видео снимак за качење главе пса кашиком, а људи га нису имали. Погледајте да ли можете да га гледате без бриге (не могу).

Корисник меме је одговорио са доста сума.

Други су коментарисали како се видео уплашио.

слика

Твиттер / @бабигримеи

слика

Твиттер / @бабигримеи

Клијент у кафеу је рекао Асиа Оне, “Стварно се осећа као да вас прави пас гледа.” Друга особа је рекла: “Осећам да ће му сећи на њега повриједити, жао ми је.”

Па, свакако у сваком тренутку сигурно нећу срушити коцку сладоледа, већ сваком својом!

слика
Цон Поулос

ПРЕТХОДНИ САДРЖАЈ Делисх Цоокбоок, индиебоунд.орг