Ова супа за качкаваљ се враћа

Ако сте чули гласине, знате да ће ова зима требати бити нарочито срамна (да, видимо се, Поларни Вортекс), тако да ваша храна за угодно хладно време не иде ускоро. Јело исте супе на понављању може постати досадно, па ако тражите одмак од чаша парадајза и броколија цхеддара, ту је рецепт рецепти за качкаваљ, који је вирусан и дефинитивно је интересантнији од свега што ћете наћи у одељак конзервиране супе. Ако можете проћи кроз почетни ВТФ ?! фактор, то јест.

Па шта тачно је чоколадна јуха? И да ли је укусно да пијеш сок из тепиха? Прије свега, текстура је густа и кремаста, тако да је то потребно за то, а ту су и друге веглице попут шаргарепе и кромпира, као и залазак старих залива, тако да имате нешто да га балансирате и однесите тај укус окуса од кора. Али садржи и сесекљане краставице и сок од кикирикија, па ако нисте љубитељ хладноће (или тренутно нисте трудни), ова супа вероватно није за вас.

слика
Љубазношћу племенитих свиња

Иако дефинитивно звучи мало неконвенционално, интернет је све о томе. Видео је већ уписао скоро 15 милиона прегледа, а ако су коментари било шта да се иде, луди концепт би могао бити вредан покушаја. За сваког читаоца који га воли, постоји један који је озбиљно скептичан, али корисник Давид А. Куери је сасвим савршено сумирао своја осећања: “Прва реакција је ВТФ? НОООО! Али онда је твоје [сиц] као … Питам се? Ја сам бог Бог (озбиљно питам некога … Супа је моја ствар) и то је само то [сиц] не би требало да покушавате. “Мораш само да пустиш да твоја чудна храна храни тамо где требају ићи, понекад.

Да бисте добили рецепт, посјетите Тхе Нобле Пиг.

Пратите Делисх на Инстаграму.