Ова кровна барка у близини Диснеиланда продаје кукурузне крофне

Диснеиланд постаје све магичнији (и погодан за одрасле) до тренутка. Ако вам затреба било какав доказ о томе, можете усмерити своју пажњу на ове потпуно нове, бужичне крофне који се служе у бару крова изван парка – јер деца не могу бити једине која се забављају на најсретнијом месту земља.

Пијанске крофне, како их зову, тренутно се служе у Тхе Фифтх, који се налази у Тхе Гранд Легаци у хотелу Парк у Анахеиму, Калифорнија. Пети је кровни бар крова само брзо одлазећи од Диснеи Цалифорниа Адвентуре и гледа на Диснеиланд Ресорт скилине. Бар послужује прилично импресиван асортиман коктела, предјела и предјела, али оно што је заиста ухватило наше очи сада су ови алкохолно инфусирани ужитки.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Пети пети кикирики пива Текуила су приказани на @виситанахеим и @фоодбеаст! Зауставите се и набавите ове грицкалице величине зезалице! �� #ФеастАнахеим ############

Пост је подељен са ПЕТОМ рестораном Роофтоп (@тхефифтхоц)

Према Петом менију, крофне долазе у три различита укуса: текуила креч, наранџасти ликер и коктел ликер. Свака крофна се инфицира са поменутим алкохолним укусима пре него што се испржи и попије у шећер и цимет, а прелази се са лимуновим зестом.

Цена која почиње са странкама је цена од 12 долара. Само будите спремни да покажете И.Д. када наручите.

(х / т: ФоодБеаст)

Пратите Делисх на Инстаграму.

Преузмите апликацију Делисх.

Добавить комментарий

*

+ 39 = 49