Ова КФЦ торта је најосновнија торта коју смо икада видели

У нашем времену смо видели нашу уштеду лудих колача – једнократну торту за једнократну торту, торту за захвалницу, чак и огромну торту Орео – али овај може бити један од најнапреднијих (или треба да кажем, из канте?). Жена у Великој Британији печена је торта КФЦ-а, а када је видите, тешкоће ћете одлучити да ли сте гладни за вечеру или десерт.

КФЦ је наручио пекару Садие Харрисон да створи слављеничку торту за отварање свог возача Плимоутх-а, а резултат је прилично спектакуларан. Торта, која је трајала непрекидно 11 сати, обликована је као кафа познатог прженог пилетине КФЦ-а и садржи помфрит, пасуљ, кетцхуп пакете, кукуруз, сосеве и још много тога. И ако се питате да ли је иједна од ове торте сокова заправо слана – није.

Да би створио пилетину, Харрисон је обликовао Рице Криспиес у облик и покрио их сљунастим кукурузним љуспицама, а све, све до ледења на кокошу и паковања соли, у потпуности је јестиво. “Ја сам супер удављен са исходом овог колача, све је јестиво од посуда сосова до кашике у пасуљу. Мали детаљи су оно што ово чини за мене”, рекао је Харрисон..

Харрисон је такође направио 100 кекса за породицу и пријатеље на дан отварања. НБД.

[х / т Огледало

Пратите Делисх на Инстаграму.