Ова аутомат за продају ће вам учинити домаћу пицу за мање од три минута

Видели смо добар део чудесних аутомата који све пружају од кавијара до помфрит до прилагођених сладоледа – узећу једну од оних у мојој кухињи, молим. Један такав високотехнолошки уређај постаје популаран за производњу пице од огреботина. За разлику од већине продавница аутомобила (познате оне са потпуно неоживљивим изгледом шунке и сиреви сендвичи), Лет’с Пизза заправо прави вашу храну по наруџбини. Шокантно, знамо.

Чак и лудост је чињеница да цео процес траје мање од три минута од стварања теста (да, чак и тесто направљено од огреботине) до печења и “испоруке” стварне пите. Изумитељ машине, Цлаудио Торгхеле, је италијански и изнео идеју након откривања аутомата на америчким прехрамбеним судовима.

Торгхеле стоји поред своје брзе машине за пиззу, али не жели заменити старе пицерије. Он само жели потрошаче да имају приступ брзим опцијама које су и даље квалитетне и добро су укусне. “Идем пиззу у пицерију са мојом породицом у суботу, али ако сам у канцеларији и постоји машина испред мене, а ја сам гладан, могу само да притиснем дугме и узмем пиззу” Торгхеле је рекао за Фаст Цомпани.

[преко компаније Фаст Цомпани

Да ли бисте поручили пиззу из продавнице аутомобила? Реците нам у коментарима!