Нова продавница Дункин ‘Донутс има погон-само за мобилне наруџбе

Дункин ‘Донутс покушава да вам покаже како изгледа будућност. Озбиљно. Ланци су недавно отворили нову продавницу концепата која се одликује дигиталним киосцима, хладном кухињом на додиру, а чак и погоном – преко тога омогућава корисницима да прескоче ту линију ако су наручили унапред путем мобилне апликације.

Нова продавница, смештена у Куинци, МА, поседује бројне мобилне пикове који омогућавају купцима да своје наруџбе стављају преко Дункинове мобилне апликације и прескочите линију када дођу и покупи их. Али оно што поставља Дункинову нову особину поред других ланаца ресторана које такође раде то је да се концепт односи и на заповиједи. Купци који наруче напред могу једноставно возити кроз посебну траку за пребацивање како би се вратили кући одмах након наручивања. Разговарајте о “брзој” исхрани.

Дункин ‘Донутс – или Дункин’, како се сада зове – у последње време је у озбиљном ребрендинг моду, ако то није било очигледно. Прошлог љета, ланац је најавио да ће са свог имена избацити “Донутс” да се више фокусира на напитке за кафу, а нова трговина је једна од првих која одражава промену. Дункин ‘је такође у септембру смањила половину својих изборних кројача са локација широм земље.

Поред свега тога, запослени у новој продавници ће играти нове униформе украшене фразама као што су “потакнути од стране позитивне енергије” и “Пити кафу. Буди Авесоме”. Дункинова линија хладних јутарњих пића – која ће укључивати нитро хладно пиво, хладну пиву, зелени чај и црни чај, између осталог – такође ће бити доступни на додиру.

Према Храна и вино, постоје најмање 50 сличних продавница које ће се отворити широм земље до краја године.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.