Нарвхал Фраппуццино је овде, и стварно звучи укусно

Погледајте овај пост на Инстаграму

лето ☀ у шољу #нарвхалфраппуцино ���� #диснеистарбуцкс #старбуцкс

Пост који дели Б Е Ц Ц А ������ (@ бецца_цоатес) он

Уницорн Фраппуццино, дугорочно пиће Старбуцкса које је изазвало блиставост на Инстаграму, је прошлог мјесеца. У последње време, Старбуцкс баристас и купци су долазили са све више и више обојеним шећерним бомбама како би украшили своје друштвене медије. А сад, нарвански Фраппуццино, јер сигурно, зашто не? Међутим, ово изгледа укусно.

Јоцелин Фрееман, који је блоговао у Тхе Модерн Бариста и изумио сличну “сиренку Фраппуццино”, дошао је до пића и чак извукао нарвхал на шољу.

Нарвхал Фраппуццино треба да окуси као розе Старбурст. Да бисте то урадили, питајте своју баристу за мешану лимунаду јагоде са прахом ванилије, а затим и шлагом на врху. Такође можете питати своју баристу за зелени прах на врху за додатни поп у боји.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Сви сте добили фанци уницорн фраппуцинос … имам нарвхал фраппуцино �� @старбуцкс #нарвхалфраппуцино #нарвхал #фраппуцино

Порука коју је поделио Раиден СИНН (Саносуке) (@раиденсинн) он

Погледајте овај пост на Инстаграму

#нарвхалфраппуцино #старбуцкс Смеђена лимунада јагода са прахом ванилије и преливена шлагом. Такође прскање зеленог праха за додатну боју.

Пост који дели Тамико Б (@тамикосфотос) он

Погледајте овај пост на Инстаграму

Нарвхал Фраппуццино. ТАКО ДОБРО. Окуси ЈУСТ као розе старбурст! #старбуцкс #нарвхалфраппуцино

Порука коју дели Степх (@степхсеестхингс)

Погледајте овај пост на Инстаграму

Пробајте Нарвхал фраппуццино! Дођите до 5. маја – 14. од 15 до 18 сати за фраппуццино срећни сат у #убалтбооксторе! #нарвхале #уницорнсофтхесеа #нарвхалфраппуцино #фраппуццино #фраппуццинос #стравберрилемонаде #цолддринкс #ванилла #блендеддринкс #вхипцреам #убалт #Балтиморе #университиофбалтиморе #цафе #цафес #бооксторе #бооксторес #барнесанднобле #барнесандноблецафе

Пост који дели Барнес & Нобле у УБ (@убалт_цафе)

Бецца Глассер-Бакер, стажиста на Севентеен.цом, наручила је пиће и рекла да има исту “топљену кремастику вибрације” Уницорн Фраппуццино-а, али није имала довољно укуса као розе Старбурст. “Окус је више окусио стварне бобице од бомбона”, каже она. “Мислим да је добар укус љета / пролећа.” Међутим, она каже да је прскање малога мало и да стане на начин слатког укуса, па додајте са опрезом.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Зато сам покушао #нарвхалфраппуццино данас и момци је било тако укусно! Ја сам то више волео него #уницорнфраппуццино! То је тако сладак и забаван напитак! Потпуно проверите, само будите пажљиви зато што прах матрице добија свуда! ���� #старбуцкс

Пост који дели ��Бецца Глассер-Бакер�� (@бглассербакер)

Портпарол компаније Старбуцкс рекао је САД-у да данас постоји 36.000 начина на који можете прилагодити пиће Старбуцкс-у, па се припремите за још више митских бића у форми Фраппуццино овог лета. У међувремену, можете погледати своје службене нове напитке, укључујући и оне који имају укус као Тхин Минт. Само будите свесни да трошите огромну количину шећера, тако да је умереност кључна.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

89 − 84 =