Намирнице – нови минти за дихање

Да би успоставили лични однос са мента за дихање, паковање и презентација морају бити корисни као и стилски: равнотежа облика и функције. Ово може звучати глупо, пошто оно што самопоштавајући појединац треба да успостави било какву врсту односа са мете даха? Међутим, датирајући још од 1970-их година, пластични Тиц Тац дозатори, а недавно и Алтоидс лимени феномен, људи (било да су свесни или не) желе нешто мало више од њиховог искуства у раду са махом него само сладак мирисни дах.

слика

слика

слика

Најновија полуфинутна мета је линија минта са укусом мокраће. На располагању у закривљеном клизачу који се лако уклапа у ваш задњи џеп, много елегантније од иПхоне-а, Савјети за савет ће бити нови стил менте, или као што тврди маркетиншки жаргон, “Стил са осећајем ироније”. Нисам сигуран где се иронија уклапа у овај производ, али ипак, Ковчег Хинта је привлачан мали производ. Конзер је и савремени, али и евокативан за врсту личног производа који би конзумантни господин носио прије једног века (дуван, њух, итд.). Док носите било шта у џепу не баш вриштите стил и префињеност, ове кривотворене клизне плочице могу бити бачене у торбицу тако лако јер се могу убацити у џеп на грудима или у џеп мобилне телефоније. Слично алтоидима, Хинт Минт такође је наишао на помоћ графичких умјетника да додају мало више слога свом стилу. Уметници као што су Јамес Јеан, Гари Басеман и Схаг имају све дизајниране лименке за неколико производа Хинт Минт.

Паковање у страну, ковнице (као скромне таблете) варирају од укусног до мало разочаравајућег. Најновија арома, Помегранате Ацаи (користећи два најновија антиоксидативна “она” састојка) може бити најбоља од гомиле с привлачном трбушношћу и благом слаткошћу. Црна мрква је погодно зачињена, а то је и Цимет. Мента зеленог чаја и моцаре од чоколаде падају мало далеко од своје мете са нечим необичним укусима и превише слаткошћу у мешавини. Док неке од сорти менте садрже шећер и / или сорбитол као заслађиваче, неки садрже малодектрин (белачу заслађивачу из кромпира или кукуруза), за који ФДА сматра да је безбедна, али и даље подиже сумњу код неких потрошача. И поред тога, сви ови производи не садрже желатин, без аспартама, нити животињских састојака (тачка за алтоидс компанију која је већ неколико година производила своје популарне ковнице са желатинским желатином).

Намирнице су доступне у мноштву арома и продају се у модерним конзервама од 1,1 куна (око 3,99 долара) на тржиштима “Гринд”, “Бристол Фармс”, “Бевераге & Море”, “Цост Плус” и “Вхоле Фоодс Маркетс”.