ХУРРИ: Амазон’с Фаворите Аир Фриер је на продају за пола његове уобичајене цене

Смеј се све што желиш у нашој опсесији Аир Фриер, али то није као да покушавамо да направимо дохват. Ви сте се изневерили изнад нашег видео снимка Аир Фриер Екплорера, а Пинтерест спашава рецепте Аир Фриер-а порастао је више од 1.000 процената прошле године. Само погледај све ствари које можеш направити у једном! Тако да.

слика

Хабор Аир Фриер, 90 долара; амазон.цом
Љубазношћу Амазон

Мање машине чине рад чуда. Узимају уобичајено опојну храну – попут помфрита и пилетине – и учинити их здравијим уклањањем уља из једначине. Ваздух циркулише кроз одељак “пржење”, тако да се храна кува и чипс брзо.

Кочија: они могу коштати много новца треба ли да наставим да једем редовно пржену храну и купим чланство у теретани? новац. Али, ако је то једина ствар која вас је држала када сте кликнули на куповину, требало би да избришете. Амазон је смањио цену Хабор 3.8-Куарт Аир Фриер од 180 до 90 долара. Има печат “Амазон Цхоице”, који се даје висококвалитетним, добро цењеним производима компаније који су одмах на располагању.

Печено Chicken Horizontal

Цхелсеа Лупкин

Дакле, реципирати, овај магични уређај који вам дозвољава да једете пржену храну, али не постанете дебели, је у супер продаји и може доћи у вашој кући у, као, дане. Било која додатна питања?

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.