Гумени медвједи од 26 килограма могли су бити ваши

гигант gummy bear

ДОХ4 / флицкр

Ако вас све те пите и слатко јела поседе на ивици озбиљног пада шећера, немојте се плашити. Парти Гумми Беар је овде. Са тежином од 26 килограма, ова масивна гумена конфекција може бити ваша само за 200 долара.

Још из Делиша: Наш омиљени ретро бомбони

Према Гизмодо-у, Парти Гумми Беар, који је продао Ват19, разбија претходни гигантски гумени медвједи рекорд од 5 килограма. Да бисте добили идеју о томе колико је овај гумени само размишљао о овоме: типични гумени медвјед је само 13 унци. То ће сигурно постати нервни шећер. (Ако један гигантски гум није довољан, Ват19 је такође добављач 26-инчног гумичног црва).

Још од Делиша: Најдужи део свињског меса у свету

Наравно, уз додатну величину Парти Гумми Беара долази до додатних калорија – 3.200 да будете прецизни. Ако улажете у један од ових масивних главица (у комплету са шупљим чизмама у којој се могу поставити још више гумених медвједа), немојте бринути о томе да ћете га одједном потрошити – у ствари, било би пожељно не. На сајту се наводи да Парти Гумми Беарс има рок трајања од годину дана, зато слободно одвојите своје време. Предлажемо да почнемо са ушима и напредујемо доле, али можете га такође резати као ћурку – желите ли ногу или шапу?

Још из Делиша: Други изузетно велики бомбони

Да ли бисте поједели један од ових масивних бомбона??