Где јести храну на дан скокова?

Након објављивања да ће Хард Роцк Цафе стварати мени бесплатних предјела само за Леаплингс (нпр: слатки термин за бебе Леап Иеар), постоји читава олуја бесплатних прехрамбених опција само за Леаплингс и чак и за нас досадне рођендане. Овде можете стићи на бескрајне чуда да бисте добили бесплатне улазнице и неке стрме попусте. Готово је чекати четири године за рођендан.

ДОГ ХАУС

Црафтерс за случајне хот догове, кобасице и хамбургере, Хаус нуди бесплатну патти надоградњу са сингле на двоструко на свим хамбургерима.

слика

Дог Хаус

ХАРД РОЦК КАФИЋ

Сви гости који трпе у Хард Роцк рођеном на Леап Даи добиће бесплатан ентрее из менија “Леаплингс Еат Фрее”. Почиње 29. фебруара – донесите личну карту која показује да сте стрпљиво чекали за свој рођендан.

слика

Хард Роцк кафић

ХУНГРИ ХОВИЕ’С ПИЗЗА

Оригинатор укусне крушке пице нуди велики округли, једнодневни пизза за само 29 центи (да, то сте прочитали) када купите велику пицу са најмање једним врхом. Договор ће бити доступан од 29. фебруара до 1. марта за све људе – не само за Леаплингс.

слика
Хунгри Ховие

МЦАЛИСТЕР’С ДЕЛИ

29. фебруара деца Леап Иеар-а добијају бесплатну свеже печену колачић у свим ресторанима широм земље – није потребна куповина. Слободне свеже колачиће? Него шта.

слика

МцАлистер’с Дели

БАШТА МАСЛИНА

Ланац са чувеним салатним дресом биће бесплатан десерт до Леап Иеар беба у облику њиховог Долцини, који укључује четири мала десерта. Зато што је то више.

слика
Башта маслина

ПИЗЗА ХУТ

Поред рођенданске параде у Антхонију у Тексасу, свако ко ће 29. фебруара посјетити Пизза Хут и представити његову личну карту, добиће бесплатну личну пан пицу за свршетак. Повуците бочни оци из свих годишњих пријатеља рођендана.

слика

Тецх Тимес

ТРОПИЦАЛ СМООТХИЕ ЦАФЕ

Чланови Лојалности добијају класичну пиџаме од 24 унци за само 2,29 долара 29. фебруара. Зато идите пријавити АСАП.

слика
Бетхесда Магазине

Није Леаплинг? Нема разлога да се не третирамо. Направите пиззу, направите хамбургер или направите бургер-пизу и изазовите све своје пријатеље да укључе бебе са скачем.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

60 − 50 =