Евол под сунцем: Евол Бурритос

Суочите се с њом, бурритови су укључени. Од колеџних градова до микроталасне ротиссерие на локалној пумпи, буррито (који се на шпанском преводи на “мали магарац”) заменио је хот дог као једноручно, ишао у оброк у журби. Жалба се налази у свестраности конструкције буррито (за записник, популарна верзија Буррито је одавно изгубила свој културни идентитет као чиста мексичка или мексичко-америчка храна). Њен садржај може бити све или било шта што би се уклапало у овај двоструки преклопни пакет, остављајући га подложном свим врстама инспирисаних, као и погрешним, комбинацијама и креацијама (И.Е. хонеи цурри бурритос). Али наша глада за брзим и лаким бурритом далеко је преплавила снабдевање заиста пожељних бурритоса. Због тога ми остављамо храну подстандардним и / или микроталасним бурритом.

слика

Увјеравајући потражњу, Евол Бурритос (не “зло”, али љубав упућена уназад) покушава да поново проналази ову погодност храну с великом линијом замрзнутих бурритоса. За разлику од 289 других замрзнутих буррито опција тамо, ови Евол Бурритос су јединствени првенствено због релативно високих стандарда њихових састојака (без меда цурри овде!). Направљен са стварима попут органских тофу, јаја без кавеза, цхоризо без антибиотика и разних других органских и нутритивних састојака, овај аналог у брзој храни узима нарочито здрав савет за израду буррита. Компанија такође има импресиван хуманитарни и еколошки рекорд са посвећеношћу локалним предузећима (Цолорадо), вјетроелектрану, дијељењу вожње и компостирању, што чини лако лако сварљивог корпоративног профила.

Сада када се осећамо добро око нечега Евола, можете се запитати како су бурити? Одговор је релативан: за смрзнуту буррито су прилично пријатни. То јест да су на врху гомиле за нешто зависно од микроталаса за живот, а негде у мртвој средини на читавом буррито спектру. Резани пилећи буррито је био укусан и благо зачињен слатким сосом гуајилло, а разнолика говеђа сорта била је нежна и сакривена. Међутим, и обоје су биле прилично јединствене у окусу, при чему ниједан састојак није стајао или је обезбедио неопходну равнотежу и / или контраст потребан за изузетно буррито искуство. Али, по свим правичностима, било би могуће добити ово из микроталасног буррито (као нека страна, препоручио бих загријавање ових у пећници или у панини пресуди умјесто микроталасне). То је рекло, ако је погодност приступа разумно здравом бурриту кључна за вас, вероватно није много боље да бисте могли учинити него бити обичан Евол.

Евол Бурритос су доступни у различитим варијететима (вегетаријанским и не-вегетаријанским), који се складиште у замрзнутој прехрамбеној прехрани (око 3,50 долара по буритту) и продаје се на тржиштима Ханнафорда, Гелсона, КФЦ-а, тржишта Уједињених пијаца, пловних путева и целокупних прехрамбених производа.

Добавить комментарий

*

22 − = 19