Ево зашто никада не би требало да бациш стравберри топове

Пажња љубитеља јагода: Све што сте једли омиљено воће.

До сада нас је увек учило да мислимо да свако воће има део који не би требало да једете: семе лубенице, јабуке, коре, банане, стабла грожђа, листа јагода – листа се наставља и даље. И док би могла бити велика стигма око уживања у не-укусним деловима наших омиљених плодова, углавном су сви сигурни да једу.

МАКЕ ЛИФЕ ЕВЕН ЕАСИЕР: Цхеф’н СтемГем Стравберри Хуллер, 6 долара; амазон.цом

Јагоде нису изузетак од тог правила. У ствари, не само да су врхови сигурни за јело, они су здрави и врло укусни. Али ако још увек нисте спремни да је поједете цијелим, штеди те врхове! Са неким инспирацијом из Тхе Китцхн-а, имамо неке идеје које ће вам показати да бисте то радили цео свој живот.

Блендирај их у грицкалице

слика
Примљено од Гимме Неке Пећнице

Излази из кале? Само баците целу јагоде у грицкалице и имате додатне витамине. Листови садрже танине, што је органска супстанца која се везује за храну и помаже у варењу, каже Ливестронг. Једноставно додавање у ваш омиљени рецепт за пеглање може да ослободи неке проблеме са варењем.

Упалите своју воду

слика

Гетти

Уместо да бацају те врхове, спустите их у шољицу воде и пустите да се опусте. То је боугие напитак свих ваших пријатеља опседнутих јогом, и сада знате зашто: Удар воћног укуса ће вам помоћи да заглавите праву количину воде коју требате остати потпуно хидрирани.

Окусите своју омиљену ликуор

слика
Љубазношћу Дроп Деад Горгеоус Даили

Учините алкохол још боље, стављајући те мале експлозије јагодичастог укуса у шољицу вашег омиљеног чиста пића (водка, гин, рум) и пустити их да седе два дана. Припрема ће се појавити ружичастом и јагодом. Ммм!

Пунцх Уп кис

Стравберри Cobb Salad Horizontal

Споон Форк Бацон

Тражите здраву алтернативу хиљаду острига? Ставите те врхове у сирће око сат времена, а сами сте добили свежу топилицу са јагодом. Сада је то сјајно.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

+ 38 = 43