Егг Вхите Цхипс су стварни … и они стварно добро окусају!

Често када се производ назива “здравим”, ми смо у искушењу да смањимо своја очекивања, можда му дамо палац за здрав производ. Али чипови од јаја бијелили су се то.

Делисх је добила кутију ипс (Интеллигент Протеин Снацкс) јаја Вхите Цх (ипс) у пошти јутрос. Они долазе у разним укусима, укључујући Сеа Салт & Блацк Пеппер, Цимет Сугар, Агед Вхите Цхеддар и Барбецуе, а они су заправо Добро. Ја лично могу да гарантујем за производ јер сам наређивао врећу од морске соли и црног папира и тренутно их гурнем на мој сто док пишем овај пост.

Чипови јаја Вхите садрже 7 грама протеина по послу и они су под притиском умазани умјесто оцију. Такође су без глутена и садрже не-ГМО кукуруз. Треба напоменути да Егг Вхите Цх (ипс) нема вашу типичну текстуру чипса. Пошто су ипси израђени од кукурузног брашна и беланчевина, они су ближе подсећају на Пиратес Бооти или Цхеетос Пуффс уместо на класичне Лаиове. Да ли ће ипси у потпуности заменити ваше жеље за нездравим чиповима уопште? Вероватно не. Али они стварају прилично задовољавајућу алтернативу.

Да ли бисте пробали Егг Вхите Цх (ипс)?

Пронађите одличан садржај хране на Делисх:


Потражите савршени рецепт са наше странице
Сазнајте најновије вести о исхрани
Узмите књигу са рецептима да бисте сачували омиљена јела
Пријавите се за наше бесплатне билтене
Погледајте нас на Фацебооку, Пинтерест и Твиттеру