Дефинитивно рангирање сваке девојке извиђача

12. Цистерна Цитрус Цриспс

слика

Девојчеви извиђачи

Ово је превише здраво за уживање у масовној потрошњи као што су Гирл Сцоут колачићи (и заслужују да буду). Боље је да купујете драгу гранолу и назовете га даном. Извини, али није ми жао.

11. Лимонаде

слика

Девојчеви извиђачи

Тешко је признати, али постоји само простор за један лемон-зестед цоокие у топ 10 и ти хибриди са кратким пеглицама једноставно не могу да избледе своје колаче.

10. Рах-Рах раисинс

слика

Девојчеви извиђачи

Искрено, кекси од овсене козе су тотално потцењени. Али ови лоши дечаци треба да буду напуњени чоколадним чиповима, а не грожђем и бијелом чоколадом.

9. Триос

слика

Девојчеви извиђачи

Ова количина без глутена изненађује са маслиновим маслацем и кашастим масхупом. Али то су богати комади чоколаде који су га ставили на други ниво, довољно висок да би досегли првих десет.

8. Кикирики бутер Сендвич

слика

Девојчеви извиђачи

Ојачавање маслаца Нуттера, ови кикирики бројеви су слатки и слани са јаким односом хрустљавог крома. Понекад чак и желимо да их отворимо као Орео.

7. Тоффее-тастиц

слика

Девојчеви извиђачи

Тиквица је само у карамелу у категорији смеђе шећери. Хрупно је и задовољавајуће и добро упарује са знатним, благо сланим колачићем попут овог.

6. Хвала-А-Лот

слика

Девојчеви извиђачи

Ове третмане са чоколадом би могле да дају Милано колач Пепперидге Фарму за свој новац. Лако је, али и даље декадентно, што олакшава уклањање пола кутије током једног Нетфлик-а.

5. Саваннах Смилес

слика

Девојчеви извиђачи

Ови кекси попут лимуна остављају им лепу зиму која нас подсећају на више лимунаде од оних названих по слатко-танги пићу. Потпуно су доступни током целе године, мада би Цхрисси Теиген могла да се разликује.

4. Трефоил / Схортбреад

слика

Девојчеви извиђачи

Зар се не усуђујеш да кажеш да је мала кашика досадна. Овај масивни, мекан, али хрустљав колачић је врхунски у класичним десертима. (Плус, добитник Оскара Лео их пуно воли.)

3. Тагалонгс / Прасад маслаца од кикирикија

слика

Девојчеви извиђачи

Пикадо од кикирикија и чоколада нису пријетне. То је упаривање које је учинио Реесе познатим и ставио десертне харе попут Ореоса у маслацу на кикирики на карту поп културе (кашаљ, Родитељска замка, кашаљ). Не можемо добити довољно овог искреног и искреног колачића.

2. Самоа / Царамел Делитес

слика

Девојчеви извиђачи

Како год желите да зовете ове бројеве чоколадних карамела, не можете порицати да су они други само за иконску Тхин Минт. Хрустљави кокосов и колач од вафла допуњују само свој прелеп, привлачан позив.

1. Тхин Минтс

слика

Девојчеви извиђачи

Држите их у замрзивачу, угризи два краја и исцртајте млеко кроз њих, или вук их надолите – међутим, одлучите се препустити овим минти чоколадним колачићима, они су несумњиво најбољи од гомиле.

Добавить комментарий

*

5 + 3 =